27

икономист

преди 4 години

Това са поредните глупави играчки, дело на жадните за пари капиталисти, които пак ние трябва да произвеждаме! Като добавим и ресурсите, които са нужни за производството им, нещата стават още по-трагични. Точно така се създават нови работни места в икономиката, като се произвеждат такива безсмислени развлекателни играчки, вместо да се развиват средствата за масов транспорт. Но пък сигурно тяхното масово използване, ще се отрази на броя продадени колела.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонименправ е човека, тези играчки не са за пътя. За алеи, пътеки и сие са ОК. Пишлеметата нито знаят правилник, нито се мъчат да спазват нещо, газ до дупка и това е. Вече има 10-тина смъртни случаи в ЕС, крайно време е да има регулация.

25

Анонимен

преди 4 години

Абе прoстото, къде е затихнала могата с каруците на Мъск (нито са каруци, нито са негови, но както и да е) ?

24

Анонимен

преди 4 години

До 24Виновни са пишлеметата, които не спазват правилата. Когато някой пияндурник отнесе някои случаен пешеходец, забраняваме колите ли?

23

Анонимен

преди 4 години

Бедните бегета пак завиждат ... по едно ВРМЕ искаха колите над 50000 лева, да ги обуят с ебъси данака ...

22

Анонимен

преди 4 години

Аз ходя пеша, защото си купих апартамент пред офиса, за да знаят всички, че съм по-добро човешко същество от тях... ъъъъъъ!

21

Анонимен

преди 4 години

До 18Ти па, кат си толкова умен, къде са то парите? И моля те, без обиди! Надявам се, че не сме от провинцията, нали?Умните хора видяхме печалба и инвестирахме в такива компании. За разлика от Макдоналдс, това поне има някаква полза... ама и двете носят печалба, нали?

20

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Тази играчка трябва да се махне от пътищата.Всеки ден гледам как по Ерусалим слизат надолу с 45-50км скорост.На пътеките - никакво спиране.Контрол - никакъв.Човек с 80кг., при височина 18о-185, центърът на тежестта му, заедно с машинката е над 1м. Колелцата на играчката са с диаметър 15-18см., нека 20см.Е как ще спре, и с какво, и къде ще отлети "водачът" при скорост 45-50км/час, па даже и 30 да е.Глезльовците за забава си търсят белята, но и на нас създават.

19

Анонимен

преди 4 години

До 19Явно имаш някаква фиксация към амбреажите. Според мен си от тяхната партия. Аз имам тротинетка...сещаш се. Хайде да се видим и да се позабавляваме?

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФинансистите сте най-глупавите хора. За вас всичко е стотинки, активи и пасиви, а има още 1000 неща, за които сте коне с капаци. Ако 1млн си купят тротинетки и на 2 години изхвърляме по 1млн батерии, какво показва банковата ти сметка за околната среда, нищо защото си зомбиран в цифрите.

17

Анонимен

преди 4 години

Българин: 800 лева са прекалено висока сума, за нещо, което че вози бързо до работа.Също българин: Ще си купя последния Самсунг, за 2800 лева, че да не си мислят, че съм овца, която робува *** Apple.

16

Анонимен

преди 4 години

Само 800 лева са ... цяло лято ми беше забавно по моретата кв чужбина със скутера!

15

Анонимен

преди 4 години

Я повтори това с данъка, че не разбрах? Пак се плащало? Ами ако нямаш кола?

14

xiomi

преди 4 години

имам ел. скутер от февруари, още като бяха по 750 лв и не бяха толкова масови - сега са по 800 и на всяко излизане срещам минимум по 7-8 такива. 10 години карах кола и не съжалявам изобщо, че минах на този скутер - изключително доволен съм - не ме спира нито синята зона, нито чакам за градски транспорт, по целия път до офиса има велоалеи, изобщо в рамките на града е супер, да не говорим, че пътуването е много по-приятно, отколкото тъпканицата в автобуса или търсенето на паркомясто с колата...

13

Скутер

преди 4 години

По голяма глупост не бях чел.Как ги превеждате тия статии ве хора...Значи оставям тротинетката на улицата и тя се връща обратно при зарядното и то сама.Брехххх,то магия некаква ше е тва....Кат на баба Яга метлата!?!

12

Анонимен

преди 4 години

До 10 от 9Сметката ти е вярна. И аз имам кола и плащам всичките данъци, такси и гориво за нея. Позволявам си да те поправя само по един показател. Данъците ги плащаш, независимо дали караш колата. Тротинетката пести само и единствено от гориво. В моя случай е около 2 лв. на ден. Тротинетката е 1200лв. т.е за 600 дни се изплаща. Абсолютно не можеш да я използваш целогодишно и всекидневно. Аз за под година съм ходил около 100 пъти на работа. Ти направи сметка колко време се избива.

11

Анонимен

преди 4 години

Умре ли му батерията, тя е половината от цената и се купува ново.Хммм - Звучи ми като огромна загуба, ако купиш нещо за 1, при положение, че е можело да възстановил старото за 1/2. Но откъде да знам ... аз съм само финансов анализатор.

10

Анонимен

преди 4 години

До 9Не че нещо, ама кака ел.скутер, който чисто нов е 800 лева, ще е по-евтин от една кола? Че на моята само данъка и е 650 лева на година, гражданската е 800. И ако работата ти е на 10км, това прави 440 км на месец, което при моята кола е 9л на 100км градско, при сегашната цена на бенза 2.30, общо излиза 91.08 лева на месец, всеки месец. Дори и да се направим на ударени, че колата ми не струва 45000 лева, сметката пак не излиза в полза на автомобила.ПП - Автомобила си го обичам!

9

Анонимен

преди 4 години

Имам тротинетка на същата фирма от малко под година. Ходя с нея на работа, около 10км на ден. Естествено не всеки ден, защото при дъжд и студ не е добра идея да се кара.Изчислих, че ми трябват поне 3 години, за да си избия парите за тротинетката, спрямо ходенето на работа с кола. Според мен ще трябва горе долу толкова на батерията да си замине и да трябва да се смени, освен това самото возило има слабости в изработката...Изводът като цяло е, че това е забавна играчка, но не е особено изгодна.

8

Анонимен

преди 4 години

Да добре.Никога няма да си купя тая глупост.