15

бай Миле

преди 4 години

До do 7Ааа не бе, нищо... само да напомня, че когато нещо ти се предоставя без пари значи ти си продукта!

14

Анонимен

преди 4 години

Сайтовете са бъзици/ "мемета" пак ще се напълнят със снимки от Българската действителност.

13

гост

преди 4 години

Чудесна новина! Често ползвам Street view, като прочета някъде за ромско сбиване или поредното убийство на възрастен човек. Гледам как изглеждат къщите, оградите и дворовете в селото, където тъмните субекти са безчинствали. Обикновено част от тях редовно се хващат в кадрите как лентяйстват по центъра на селото и се наливат с алкохол. Въобще картините са потресаващи за вропейска държава. Лошото беше, че почти всички са заснети през 2012. Сега обаче ще ги обновят и аз пак ще гледам с интерес!

12

нова проба

преди 4 години

до 5 ва банк - ва 6анк

11

проба

преди 4 години

ва банк

10

redordead

преди 4 години

като ги съберат и ще пръскат с тях безжичен кемтрейлс, да унищожат българите, че са заплаха за галактиката, а вече били устойчиви на кемтреклса от въздуха.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5"ай стига бе , и думата мypви ли цензурирате вече ?" защо не? на мене ми цензурира думата"вабанк" / ва6анк/!

8

do 7

преди 4 години

и кво?

7

бай Миле

преди 4 години

Освен да снимат, колите събират информация и за всички wi-fi мрежи ( имена, мак адреси на рутерите + закачените у-ва ) както и за базовите станции ("клетките" ) на мобилните оператори.

6

К.уранов СМГто

преди 4 години

Асансьора наЦвъчко го искам 4К.

5

Анонимен

преди 4 години

ай стига бе , и думата мypви ли цензурирате вече ?

4

Анонимен

преди 4 години

вечно променящата се инфраструктура и пейзаж - това някакъв виц ли е ? нов бардак със стари *** освен да бяхте написали ...

3

Munchen_DE

преди 4 години

Някой знае ли защо това не работи в Германия? И защо нищо не може да се разгледа на територията на Германия?В същото време услугата е налична за страни като Полша, Чехия, Белгия, Холандия, Франция?В Германия и Австрия да не би да е забранена услугата Street view?

2

Анонимен

преди 4 години

закакво ще обновяват, да гледаме апартамента на шестака, цедка и като сложат и Златния век и ще стане мазово и в нета

1

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Започнете от апартамента на К..урАнов СМГто да Ви покаже Григорий Перелман най-новата кординатна система за картография. Идете научете нещо от това генийче. Цял ГРОБ пада по лице заради него и скоро няма лицето да удари земята, защото все още действа силата на ускорението при свободно падане от високо.Благодарим ти Григорий Перелман, че ни покза лицето на НЕМСКАТА ПАРАЛЕЛКА пълна с деца на полит. НАЦИ, а в английската парелка 4 места-свободни и то на 4то класиране.Хайл ГРОБ! Хайл Ку..ранов