9

Анонимен

преди 4 години

През социализма се строеше с мрамор. Днес слагат фаянс и боядисват с боя.

8

Анонимен

преди 4 години

Техните частни болнички и поликлинички са тесни, мръсни. С малки коридорчета, евтини теракоти. Новото им строителство е тясно, мръсно, евтино и некачествено.

7

Анонимен

преди 4 години

"строежът е започнал 1976 г."Как може толкова време бе?

6

Анонимен

преди 4 години

Тази сграда изглежда все едно че е почната миналата година .......

5

...

преди 4 години

Прав е човека, не отговаря на съвременните изисквания.Построено е много по-здраво с повече арматура и бетон.

4

Многократно

преди 4 години

съм минавал около въпросната сграда. Бетонът изглежда така сякаш вчера е свален кофража. Слушах този Каралеев и разбрах, че не е поглеждал какво е състоянието на сградата, но изприказва един куп празни приказки от рода "трябва да", аргументирайки се само с началната година на строежа.

3

Анонимен

преди 4 години

каралеев римляните са строи пътища и сгради, които са издържали хилядолетия, но дойдоха инжинерите, като теб ... Ако погледнете изоставени строежи от 1990 как бетонът им се рони, а тази сграда все едно е строена вчера. Просто през 70-80те си има стандарти и няма как една торба цимент по-малко да се сложи, имаше изпитание на бетона и т.н. Но инжинерът, който си е стоял само в кабинета няма как да знае това

2

Анонимен

преди 4 години

"Като една от причините за некачествено строителство той изтъкна възрастта на сградата строежът е започнал 1976 г."Не е некачествено. Просто като зарежеш едно нещо за горе-долу половин век и то почва да се разпада. Някак си.Виж, друго щеше да е, ако мръсните комунисти го бяха завършили и сега само трябваше да му се удари една боя. Тогава щяхме да го боядишаме и да го наречем триумф на капитализъма! :)))Сега въпроса е друг - ако се построи от нула дали ще е по-качествено или ще е по-зле?

1

Бай Евстати

преди 4 години

43 годишен строеждо 10 години е готова най-вероятнотова че няма лекари нито пък тази сграда ще отговаря на каквито и да било изискваниянема значениеважното е сега една строителна фирма на приятел на баджанака на некой си да я оправи за 100-тина милиона и болницата ще заработиза да се похвалим на покрива може да направим и писта за новите изтребителитамън и те ще дойдат до 10-тина години