7

Анонимен

преди 2 години

Определени собственици на вериги аптеки изкупуват някои лекраства и после ги продават в чужбина на значително по-високи цени.

6

Анонимен

преди 2 години

Така е под мъдрото ръководство на ГЕРБ при лекарствата - тука има, тука нема!Говорих с една аптекарка тези дни.Жената казва, че поне 50% а може би и повече от лекарствата ту ги има, ту ги няма, като някои от тях май изобщо ще ги заняма за дълго време.Създават се нарочно кризисни ситуации за едни или други важни лекарства, за да може после те да се купуват без търг, чрез свои фирми.Това си е цял един бизнес, на гърба на болните.Толкова ли не може държавата ни, да осигури лекарствата???

5

Реалист

преди 2 години

Мнението на GERBer доказва, че подобни индивиди са с ограничени мозъчни дейности и се вписват в 80-те%, които един професор оприличи неотдавна.

4

Анонимен

преди 2 години

До 3На теб ако 1000 лв. за три месеца ти изглеждт малко пари, за нас масовите хора са невъзможно много. Това е една средна месична заплата в България , а трябва и човек да плаща сметки и да се храни и де си подържа дома все пак. Как смяташ ,че повечето обикновении хора могат да отделят по 330 лв. на месец за лекарство без да умрат от глад?

3

GERBer

преди 2 години

аре стига. 1000лв за 3 месеца е (90 таблетки)да си ги купят. за какво реват?

2

Анонимен

преди 2 години

Ако може, онзи нервния доктор от сутринта, да ни разясни това заболяване, за де не приличаме вече на "матрял".

1

Анонимен

преди 2 години

Ако са доставени определени количества, къде са отишли и защо не са стигнали до аптеките и пациентите?Изнесени са от България на по висока цена в Западна Европа. Това е резултатът от прекомерното натискане на фирмите вносители и производители от НЗОК и МЗ за по-ниски цени на животоспасяващите лекарства в България.