5

Анонимен

преди 4 години

Дългът на Италия е на ръба на далита. Ако лихвите се дигнат малко ще имаме гръцка трагедия.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо не сте споменали, че "популистите" свалиха възрастта за пенсиониране с пет години? Смешни сте.

3

Victimized

преди 4 години

"Кризата в Италия няма да има глобално въздействие в Европа"Толкова ли не намерихте дума която да носи смисъл в изречението, как така хем глобално хем в Европа. Последно, ще има ли глобално въздействие или ще е само в Европа, или пък ще си е само за Италия?Аз съм човек дето се занимава с приложни изкуства и винаги съм смятал, че литературната ми грамотност е под средното, но вашия сайт ми вдъхва оптимизъм в личен план, но ГЛОБАЛНО за България се притеснявам.

2

Анонимен

преди 4 години

Каква политическа криза, Салвини иска да капитализира доверието, което е натрупал в огромна част от населението (само около 40% са за него - безумна цифра за такава държава при толкова много партии вътре) и да не му се пречкат чужди формации на курса му. Криза, катастрофа, катаклизъм, земетръс, апокалипсис. Айде бе!

1

V

преди 4 години

Италя едва ли ще продава повече автомобили на гербанците отколкото германците в Италия . Затова трябва да излязат от ЕС .Да спрат връщането на заемите .Да печатат техни пари .И на база на големия си златен резерв да заменят еврата с техни пари .А със събраните евра да не позволяват вмешателства в курсовете. Това Италия може да го направи защото имаше третия златен резерв в света (сега не знам колко е) Италия не е Гърция .Ако не плаща на кредиторите ще последват верижни фалити и край с ЕС