25

Анонимен

преди 4 години

Топлофикация изобщо не е евтина - съдят непрекъснато хора и прибират много пари, но те потъват в безумно раздутата им администрация. Поне половината трябва да бъдат съкратени, а останалите да почнат да работят, а не да си почесват органите.Прибират си парите от длъжниците, ама не можели да плащат на доставюиците... значи не са ефективни и трябва да си им открият едно производство по несъстоятелност, за да се приключи с това.

24

Анонимен

преди 4 години

София живее в Светлия комунизъм вече 30 години след падането на комунизма в останалата част на държавата България. Този комунистически рай се осигурява от десни партии, управлявали София.Транспортът, парното и много други безплатни услуги се предоставят, както са се давали хляб, жито и месо на римските граждани в Римската империя. Хляб и зрелища, за да са доволни и да не се бунтуват срещу властта.

23

Антон

преди 4 години

До ШенолЗа този правопис и 100 лв заплата Ви е много!

22

Нане

преди 4 години

Я, питайте шайката, колко са реалните задължения на топлото в софето...А, кой, ща ги плаща... Цялата нация, субсидира комфорта на селяците!

21

Анонимен

преди 4 години

Даскалицата от Белчин баня да извади да ги плати, тя има поне 500 милиона.

20

Анонимен

преди 4 години

120 милиона само от Топлофикация са в партийните каси на ГЕРБ - те така се печелят избори, с много пари.

19

Анонимен

преди 4 години

Май ГЕРБ очакват да загубят местните избори в София и подготвят капани за следващите управляващи, като този с Топлофикация, оставяйки я с огромни дългове, а после ще обвинят следващите, че Топлофикация е фалирала при тях. Познат прийом с банките от времето на Виденов и преди него, както и от всички управления на СДС и ГЕРБ, при които дългът на България расте с бясни темпове, за да осигури "стабилност" на управленията им. После следващите плащат дълговете натрупани от предишните управляващи.

18

Анонимен

преди 4 години

Русия дава много и накрая взима всичко. За да има роби.

17

Анонимен

преди 4 години

а в булгаргаз за какви кражби става въпрос. конектори, станции, ала бала. тази скапана държава е на доизживяване.

16

Шенол

преди 4 години

Да им надуят н а софиянците двойно таксата за парно.Щом дружеството немой си плати газта, значи продава ефтини парното. И без това е двойна заплата у София, да набиват и двойно парно. Няма ние от провинцията д а им плащаме н а софиянци масрафите ве ей

15

...

преди 4 години

Ясно е от къде е разхода на топлофикация! ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ ИЗБОРИ! И МАФИЯТА ГЕРБ ИЗТИСКА ТАЗИ СВОЯ КАСИЧКА ЗА ПАРИ ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ! ТА ТАКА ДРАГИ МИ ЗРИТЕЛИ НА ПАНАИРА НАРИЧАН държава България!

14

ДА

преди 4 години

Само Мая Манолова може да се справи с ОПГ Топлофикация София.Мислете идват избори.

13

Анонимен

преди 4 години

Много ясно-дали са ги в обща каса на управниците-има много задължения държавата -то НАТО,то ЕС,то самолети,то глоби към Гаага,..Приходи нула,а разходи до небето..Мафия не спи..Наводнения,суша ,епидемии.., кражби..

12

там

преди 4 години

До AhaДа потъва в партийните каси на ГЕРБ нали те са на власт в София!?

11

факт

преди 4 години

Топлофикация София краде и *** своите абоната от години и властта ги пази защо те са най големите спонсори на партиите на власт.

10

до 8

преди 4 години

Точно при доставката на суровините са най-големите мафиоти и крадци.Ама явно ти не си особено наясно с въпроса.

9

Анонимен

преди 4 години

До AhaСлед като принципал му е Столична община с началство Самоковски картов лично подчинен на Тиква, къде мислиш отиват парите?

8

Aha

преди 4 години

Оказва се че печалбите от това "предприятие" потъват някъде, я гадовете дори не плащат суровината, от която произвеждат продукта си. Това е някаква висша форма на наглост и беззаконие. Няма какво да се събира този управителен съвет. Толкова некомпетентни хора и с конкурс не можеш да събереш.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

МАФИЯ

6

Анонимен

преди 4 години

35 милиона са капка в морето за Шайката.Тиквун даде 4 милиарда за 8 несъществуващи самолета.