316

Анонимен

преди 4 години

Предния мандат на Тиквата си говорехме на улицата с един таксиджия който живее в отсрещната кооперация и той ми каза "Бойко само още на *** не ни е сложил винетки, като **** да му плащаме на него." Прав се оказа човечеца.

315

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че не можете да си видите белият дроб отвътре, ама за 5 лева сте готови да продадете майките си - аз лично НЕ ЖЕЛАЯ *** на Европата да минава всеки ден под прозореца ми - точка!

314

Анонимен

преди 4 години

Ехе, българите все цакаме и все прецакани ходим, преди малко като разхождах кучето из прашна София видях едно ауди сив металик, отзад не просте се не виждаше, а беше черно като бурия отвътре. Стига глупости, това само е в наша полза да и единствено от Горубляме може да изреве някой.

313

пецата

преди 4 години

глупости от 1001 нощи , никой никакви паспорти няма да вкарва, важното е народа да е под стрес

312

БАБА КУНА

преди 4 години

ПИСНА МИ ОТ АЛЧНИТЕ И ХИЩНИЧЕСКИ ПРИЬОМИ И ДАЛАВЕРИ НА МАФИЯТА ГЕРБ !!!

311

Анонимен

преди 4 години

До Честен човекAре няма нужда да плащаме излишно за "качваш се и караш" и някакъв псевдо ТUV. Просто това няма начин да се случи по тези ширини поради много независещи от нас самите причини. Един път да се беше дънила подобна светла идея по западен модел, ами то е така със всичките такива.

310

Цветан Цветанов

преди 4 години

Бойко, тия маймуни после пак за нас ще гласуват хахах

309

Бойко Борисов

преди 4 години

Матриала ще плаща и ще протестира в нета, а аз ще го стрижа

308

Честен човек

преди 4 години

Добре дошъл на TUV преглед. Не ревете за глупости. От една страна ще знаете какво купувате, иначе ще вярвате само на "качваш се и караш, bratlence"

307

Анонимен

преди 4 години

Как да се пребори вноса на бракми ли? Много просто - повишава се стандарта на живот, а не се дере народа с още и още такси и таксички, паспорти и стикерчета.Не съм видял хора с прилични доходи, да си купуват стари бракми.

306

Истина ви казвам

преди 4 години

Убеден съм, че паспортите ще са най-много по 20-30лв.Проблемът, заради който квичите, като прасете пред заколение е, че при една такава регистрация ще трябва да излязат от движение около 30-40% от автомобилите, които са абсолютни бръкми и не отговарят на никакви технически и еко стандарти. Но иначе няма оправия до 2050г, когато в цивилизования свят отдавна ще се карат само електрически коли, а Пешо ще иска да си купи дизел 2030г - Евро 7, 6-та употреба и да му направи тунинг по Пернишки...

305

Как иначе

преди 4 години

Как иначе да се преборят с вноса на бракми, сглобени от 4-5 други автомобила, на по 400-500хил км, с Евро 2 или Евро 3 стандарт.Цялата система в България толерира бизнеса на наглите , лъжливи измамници наричани още автоджамбази.

304

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че като излезете да сваляте управляващи, то би трябвало да имате подготвени нови кадри, които да не ни излъжат като предишните.А чистенето трябва да включва целият държавен апарат, а не само върхушката.

303

Анонимен

преди 4 години

аве овце тези мутри докога ще ги търпим да ни стрижат събудете се стига сте блеяли анонимно по саитовете време,е е да излезнем ама като знам какви сме овце пак нищо по добре е да направим хор на анонимните овце и полекичка бе да разсърдим овчарите да ги критикуваме ама леко дотам ни идва смелоста ЕВАЛА НА ГЪРЦИТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ СА НАРОД и накрая за изпроводяк едно голямо БЕЕЕЕЕ.

302

Анонимен

преди 4 години

Впрочем, щом си купуваме изстребители от 70-те, защо трябва старите коли да се водят остарели и да им плащаме по-високи данъци? Да бяха купили поне изстребители от 21-ви век...

301

Анонимен

преди 4 години

Аз обмислям да сменя държавата и да си реша проблемите генерално...Само след 10г вероятно на границата ще чакат завръщащите се с хляб и сол, защото нищо работещо няма да е останало.

300

Кольо

преди 4 години

Време е да сменяме личните карти ,задграничните паспорти ,номерата на колите ,сметачните машинки в търговията и какво ли не ,защото нашите фирмички и бюджета са в опасност.

299

Дръндьо

преди 4 години

Абе ,вие давате ли тези коментари на Министерския съвет да ги разглеждат на всяко заседание ,или глас в пустиня ? Да не ги обидите ,иначе ще ви пратят прокуратурата - нали ? Или пазите Борисов да не получи пак главозамайване и да насрочи нови избори ,за да лапнат пак някой милион.

298

кольо

преди 4 години

Грабим Единни Разорена България! (следете главните букви)

297

Калчев

преди 4 години

До Един от Северозапада: Иначе ,големи хвалби ,че икономиката ни вървяла нагоре. Вървят данъците ,таксите и всичко друго ,само не и производството. Във сяко населено място и особено по курортите има по 7 -8 служители командировани ежедневно , за да събират пари от фирми и хората. Къде ви са производствените мощности ,къде ви са чуждестранните инвестиции. Само ходят като мухи без глави по чужбина и лъжат народа ,че щели милиарди да постъпят от инвестиции. Въздух под налягане.