131

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен130 Помисли малко-Електроенергията, която изнасяме навън-в пъти по -евтина, за вътрешния пазар-скъпата. Работна ръка-евтина-средна заплата 350-400-до 500 евро, при 1500 евро минимална заплата на запад. 50% производителност от тая, на запада, макар че се съмнявам, че данните са занижени-виждал съм как работят испанци.Защо не получаваме поне 50% от западните доходи, заплати, пенсии? Когато си отговориш сам на този въпрос, ще разбереш, че рибата не мирише от към ЕС, а от към главата си.

130

Анонимен

преди 4 години

А ти умен ли си?

129

Истината

преди 4 години

Кое е важното в новината? Изоставаме много по брой коли на 1000 човека население. Следователно има да наваксваме и колите ще се увеличат много. Това означава, че примерно Фандъкова е за затвора, заради общинските терени подарени на мафията, вместо общината да направи паркинги. Реално в София паркингите се застрояват, а нови няма.

128

Анонимен

преди 4 години

Колите са пряко отражение на жизненият стандарт !!Най-бедните сте в Европа значи и ще карате най-скапаните коли.А сте най-бедни ЗАЩОТО сте най-глупавите в Европа.Няма нищо случайно във ФАКТИТЕ.За това и япремиера ви е КОМЕДИАНТ който вие много си 'аресвате.И те така.........

127

Анонимен

преди 4 години

Абе тия какви неща пишат бе ?Как не ги е срам. Съгласували ли са ги със СЕМ, ЦИК, МИК, НАП, ПАП и ЦК на ГЕРБ ?Какво си позволяват, за какви се мислят ?Ние живеем в Тиквен Рай. По улиците текат реки от мед и масло, на места дори примесени със злато.Всеки българин кара Ролс Ройс, а по-бедните Бентли.

126

Анонимен

преди 4 години

до ДодоЕми ще ядеме нали трябва да ни дойде акъла!Докато едни скачат,а други си траят и после плюят тук в нета така ще е!Дела трябват а не думи!

125

Един от Северозапада

преди 4 години

До град козлодуй Ти пък, майтапиш се! Чети официалните придворни източници, гледай официалната телевизия, и ще видиш, че не е така! И земляк, закла ли вече прасето, или още се двоумиш? Давай, че правилните хора вече внасят хилядите тонове предварително уговорено месо отвън, а ако не си убил прасето-ще ти го загробят. И да, маслото на голфчето ти-вече само в сервиз, иначе-500 лева глоба!Оборот трябва на тая държава, ддс трябва!

124

Додо

преди 4 години

Важното е, че да се харесаме на Брюксел си избихме птиците, козите и прасетaта. А сега ще ядем месо на 20 години от резервите на Аржентина, САЩ и Танганайка!

123

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаМи добре, чакаме народът да избере Нинова и тя да разпределя и преразпределя по равно на всички и да взимаме по 3 хил лева заплати.

122

Един от Северозапада

преди 4 години

До Люксембургски почин Хайде да не гледаме толкова далече, а по-близо-фалирала гърция дава 800 евро пенсия минимална.Проспериращите българи ходят там на по-евтино и качествено море, и са кротки като мушици по пътищата и.Значи, не ЕС е виновен, за нещастието ни, а тези, които дърпат юздите. Рибата се вмирисва от към главата, а у нас дърпат конците марионетки.

121

Анонимен

преди 4 години

Не бяхме ли първи по икономически растеж? И всичко е розово?Аз вярвам само на дрОгаря БорисОФФ.

120

град козлодуй

преди 4 години

хората у нас са на предела на оцляване

119

Охобохо

преди 4 години

до 121Е екстри сега то ако говорим кой какво иска е друго.Дачиите и те са рено,даже май окачването си е румънско и друсат повече от рената.Но 300лв за Дачия няма да дам на месец.Мечтаех да карам Бентли ама нещо гледам и тях не ги карат много сигурно и те не стават.

118

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен"Ми добре, спокойни сме, чакаме спокойно народът да избере Нинова и да взимаме по 3 хил лева заплати."---Я, някой много внимателно е слушал , какво казва Нинова, между редовете.А тя каза, че ако вземе властта, този път ще има политици и национални предатели по затворите.3-те хиляди ще са само следствие от по -правилното разпределение на средствата в държавата.3,5 милиона бонус, за министър, как ти звучат? а това е само върха на айсберга.90 нови милионера годишно,в най-бедната в ЕС?

117

Тиквоний Велики

преди 4 години

Това е така,защото българина е голям разбирач и предпочита да кара 20 годишен немец,отколкото чисто нов френски ***! Нали бе играчи !! А тея дето са глупави и искат нова кола,на тях пък доходите са малки!!!! Ама иначе виждаш ли,стандарта се вдигалпаааааааааахахахах

116

Анонимен

преди 4 години

До 112 Говориш глупости. Люксембург е член на ЕС и НАТО и е демокрация. Не може да имат високи доходи. Всички знаят, че члениките на ЕС и НАТО с бедни особено ако имат ДЕМОНКРАЦИЯ

115

Анонимен

преди 4 години

До ОхобохоПо принцип казвам, че не е толкова невъзможно да се кара нова кола, а под "нова кола" разбирай вече каквото ти е по джоба. И аз исках да карам джип Мерцедес ама имам пари за СУВ на Мазда (който между другото базовия вариант е колкото на Дачиа Дъстър с всички "екстри") ...

114

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаТака, е строяха Франция на ново и пак надмина Русия... а на кого бил първия космонавт реално интересува само САЩ и Русия :)

113

избирател

преди 4 години

Ей Dnes.bg,пак пишете глупости!Я да попитаме Другаря Борисов,какво ще каже!Сигурен съм,че ще каже,че сме по-добре от румънците,дори от германците.....Избори идват бе,кви са тия Евростат класации?!

112

Охобохо

преди 4 години

до 106Ами добре си ако минаваш с 500лв ГТП за смяна на масло и филтър.Аз карам дърто рено 2002г. и давам за масло 50лв,филтър 10лв и на Ванката 10 лв да го смени,стават 70лв.Маслото е от рециклираното от варел по-евтино е.За преглед 35 давам пак по-евтино защото е мой човек и общо 105 лв.Въздушен сменям ако има пари или си го поиска компютъра.