151

До 154

преди 4 години

И колко опасна може да бъде една 10 годишна кола на 20000 км, или на 30000, или на 40000, ... или на 100000 хиляди? Защо във цял свят продължават да си карат коли на над 20 години, или на над 30 години? Изобщо осъзнаваш ли какви ги приказваш?

150

Един от Северозапада

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ Земляк, то пунктвете за ГТП са всички лицензирани и с камери, проблем са автосервизчетата. те-90% са нелегални или полулегални в нашия край. Особенно в градска част. Знаеш ли, има изискване, на 15 метра от сервиза да няма жилищна сграда, има изисквания за квалификазция, а колко от сервизчетата ги спазват? Но, те не са виновни.както цялата икономика-и те са поставени пред почти неизпълними някои условия.Другото-ако си 20-30 годишен, и искаш такъв бизнес, как се почва легално?

149

Анонимен

преди 4 години

Бедна Тиквена страна от Третия свят!Умретe българоубийци!

148

Анонимен

преди 4 години

Масовия българин е безработен и емигрира те ми пишат за разни автопаркове

147

Анонимен

преди 4 години

А защо да няма забрани след като не ви увират главите да не карате ръждясали пушещи таратайки, които като напече малко слънцето и се запалват. Само забрани за хората, които сами не разбират колко опасна може да една 10 годишна стара кола!

146

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПРАВЕТЕ СИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ ПРИ ЛИЦЕНЗИРАНИ ОРГАНИ И КАРАЙ УМНО СТИГНИ ЖИВ

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 137Определено!!П.П. Когато не можеш да адресираш дори един въпрос като хората е време някой да ти каже че нещо не ти е наред!!

144

Анонимен

преди 4 години

до 146И докога все със забрани бе?Защо все насила и на въпреки?Забрани,глоби,наказания и какво?Едно голямо нищо!Забрана ама който внесъл да може да си кара,а не като с номерата за колите.

143

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен Напротив, Додо, друго трябва, но ако напиша какво-ще ме баннат за подстрекаване към саморазправа, хайдушко движение или революция.Но-няма да стане.Робско племе сме, видим ли дебелия край.А те, управляващите го знаят много добре, и балансират на ръба-от време на време изпускат парата я с показно уволнение, я с показна акция, я с показен процес,а нещата си остават същите.***-ск-я начин на управление-ако мине-мине, ако не-Вожда се явява и коригира.Сега ще купи на всички по еди ФВ .

142

Анонимен

преди 4 години

В другите страни от източния блок нещата се случват и там вече взимат 4,8 пъти, даже 4,5 пъти по ниски заплати от западните, а при нас защо нещата не се случват и взимаме цели 5 пъти по-ниски заплати от западните?

141

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ВСЕКИ СПОРЕД ВЬЗМОЖНОСТИТЕ СИ

140

Петър Първи

преди 4 години

И същевременно сме сметището на европа за старите им таралясници

139

Анонимен

преди 4 години

Просто трябва да се забранят таратайките над 10 години. Просто е.

138

Анонимен

преди 4 години

Не бе не схващате какво е посланието.Просто са много хората и трябва да намалеят още,тогава статистиката ще излезе.Властта ще затегне още нещата емиграцията ще се увеличи и ще изпреварим Люкембург по брой нови коли на глава от население.Има човек има проблем,няма човек няма проблем!:)))

137

Анонимен

преди 4 години

Да дойде Нинова да дава мерезета по 3 хил лева и да ни освободи от тероризма на Борисов!

136

Анонимен

преди 4 години

До ОхобохоЗа мен тези коли клас лимузини са за да се возиш в тях не да ги караш и винаги ми е смешно като видя поредния балкански новоизлюпен богаташ гол до кръста като ми излезе от такава...

135

Анонимен

преди 4 години

На каквото дередже са ни колите на още по-лошо е народа, май не било като приказките на лапачите около Борисов колко много пари имали българите ,магистралите били задръстени от хора с пари пътуващи за Гърция,само дето забравя ,че тези дето ходят до Гърция през ден са от тях -лапачите а вътре в страната -само трошки,щото сме много богати,богатите българи прескачаха до роднините си по селата я за яйчица,я за месце и домати но и селото умря!Комари,чума по кози,оце,*** всичко се затри само сиромаш

134

Истината

преди 4 години

Второто важно нещо е, че вноса на стари коли обновява все пак автопарка в България. Старата кола на 25-30 години отива за скрап и се заменя с друга 10-15 годишна. Ако се забрани вноса на коли по-строги от 10 години, автопарка ще остане още повече.

133

Анонимен

преди 4 години

ТЕРОРИЗЪМ Е 10 ГОДИНИ БОРИСОВ ДА Е ПРЕМИЕР, А ФАНДЪКОВА КМЕТ

132

Анонимен

преди 4 години

До ДодоМи така ще е като не спазвате елементарни ветеринарни и хигиенни норми при отглеждането на животните.