192

целта

преди 2 години

Статията рекламира немските автомобили,о забравих ,че умираща БГ се управлява от нацистки Берлин чрез послушко-мутрата!

191

Анонимен

преди 2 години

Стига сте плакали! И аз в чужбина карам на втора употреба актуално е DB9 Volante ама ми се ще McLaren P1.Тъй, че има и други втора употреба

190

шматка

преди 2 години

Е как в заглавието пише че сме на дъното а числата в статията показват друго.Нещо на манипулацийка ми прилича

189

Анонимен

преди 2 години

Скоро и чумата ще се върне. И всички ще умрем от всевъзможни болести и няма да има вече от кого да крадат. Ха сега кой е губещ герберасти мафиоти.

188

Анонимен

преди 2 години

Ние по всичко и на всичко сме на дъното. Как може с ниски заплати и пенсии, с всякакви новоизмислени глоби и данъци, с най ниският стандарт в ЕД да има нова или поне прилична на години и кирлометри кола? Кой ще ни каже?

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен190 Малко манипулираш с тая вноскаот 250 лева. По-добре сравни първоначалната вноска+ вноските по години+ гаранционната поддръжка, на която плащаш скъпите консумативи, сменявани подозрително рано и с подосрителноксъпи, за да не отпадне гаранцията. А сега сравни разходите по закупуването, регистрация поддръжка и експлоатация на старата ти кола, и ще видиш, че няма да ти се засече сметката. Колко години трябва да плащаш, тоест, да имаш сигурен доход? Администрация, МВР или държ служител

186

Един от Северозапада

преди 2 години

И като обобщение на всичко, мога да цитирам предизборния слоган на еднапартия:ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!Кратко, точно и ясно характеризиране на управлението ни, само с тази статия, като се замисли човек, за причинно -следствената връзка....Но, трябва и да има с какво да се замисли, човека.

185

Бобчо

преди 2 години

Но трола се издаде, понеже написах там в София. Не, не живея в UK, не живея и в София. В средно голям бг град съм, който като много други наши градове страда от неорганизиран градски транспорт и хората живеещи в такива градове нямат друг избор, освен със старата си кола, щото нямат пари за нова да ходят до работа, магазина, болницата, училището на децата и т.н. Примера от Англия бе да илюстрирам достъпността на услугата, която е алтернатива на личния автомобил.

184

Анонимен

преди 2 години

Българина има пари за нова кола, но ги харчи за цигари, алкохол, и лотариини билети. Обаче на който и познат да му кажа веднага скача, щом са му по важни цигарите да си кара бараката. Старата ми кола харчеше средно 7л нафта, новият ми хибрид харчи средно 3.5л. Като тегла чертата, разхода, ремонти и излиза че вноската ми е 250лв за чисто нова семейна кола, това е разликата в разходите от старата баракуда.

183

до 174

преди 2 години

Бобчо, айде по-полека с изхвърлянията, не се ли замисли преди да хвърляш прах в очите на хората че не си единствения българин живеещ в Ковънтри?

182

Анонимен

преди 2 години

До ХХХТова е стабилността за която всеки ден Борисов говори. Стабилни в мизерията ,стабилни по смъртност, стабилни по стари коли, стабилни в корупцията и първи по лъжите на Герб !

181

няма да стане

преди 2 години

Цената която мога да дам за нова кола не трябва да е по вече от 10процента от доходите ми .Освен ако не съм маниак.

180

Анонимен

преди 2 години

Няма причина да купувам ново при положение, че ще е на улицата и на произвола на съдбата. Гаражи няма. Задира те с вратата и даже се дразни като му направиш забележка - кво пък толкова, целувка целувка ми вика. А онзи ден в центъра осъмнах със спукана предната броня.Да купувам ново колкото една гарсониера та да седи на улицата в София е много смешно...Който иска да хвърля пари през прозореца, аз нямам нерви...айде със здраве

179

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да пресирате бизнеса скоро ще е на дъното в света. Вместо да му вдъхвате живот на тоя бизнес и младежите, вие ги закопавате. После не се сърдете, че напускат. Докато не почнете да подкрепяте бизнеса.. Всичко ще върви на долу. Цъфнали данъчни пред всяка микро фирма да гледат дали платили 100лв данък. Смешна работа. Като затвори тая фирма, къде отива човека и персонала? Или на вън илии на гърба на другите.

178

луТ

преди 2 години

И какъв трябва да е ефекта от тази новина?

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125Взимай си части от официалния, там има гаранции, но предполагам че е скъпо ще пишеш след това. Взимай си евтините и не реви

176

Шопо

преди 2 години

Я каква ,,Баварка,, имам !!! Само на 19 години !!! Грее !!! Какво стана със Зетя,бе ? Внесе ли тия 120 000 тона замразено свинско от USA ???

175

Анонимен

преди 2 години

На дъното на всякакви класации и никой не излиза да протестира.Може би си заслужаваме съдбата. ;)

174

Анонимен

преди 2 години

Каква е следващата "новина"? Когато има дъжд, става мокро?

173

Анонимен

преди 2 години

А в най-големия Исторически парк в света вече има зарядни за електромобили, защото много богати туристи от запад отиват да го посетят