13

Анонимен

преди 4 години

Салвини хубави обещания си дал ние тук вече 30 години все такива обещания слушаме и такива месии избираме.Но Италия не е България имай късмет да не изпълниш каквото обещаваш както и най-вероятно ще направиш или ефекта да е друг, не този за който говириш, и ще ти се наложи да бягаш със самолета, като Янукович.

12

Д. П.

преди 4 години

Политическият кризис в Италия е измислен нарочно от Матео Салвини, който винаги е бил черен враг на премиера проф. Джузепе Конте. Италия остава третата по сила икономика в Европа, което ѝ прави чест. Правителството работи усилено 14 месеца и постигна успехи в плановете си. Провокацията на вътрешния министър Матео Салвини, която е насочена към правителството е престъпление. Противоречията около финансирането на високоскоростната жп линия Торино-Лион умишлено бяха наречени политическа криза.

11

Анонимен

преди 4 години

У нас хич няма криза ,тука сме цъфнали и вече вържем !

10

До 2

преди 4 години

Е ясно, ти си ги избираш по твое подобие. И той има лукави очички, ориенталски тен и нулев интелект.

9

Пустиняк

преди 4 години

Тоя Салвини, почти да спука балона, но италианчовците винаги са обичали начело да имат лаладжия комедиант, така че нищо чудно да го огрее! Те и затова Италия е потънала в мизерия! Не става само да раздуваш балона с големия ужас с бежанците, когато проблемите на държавата са ти съвсем другаде! Там където на такива матрьошка като Салвини не им е позволено да гледат.

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

А У НАС ПОВЕЧЕТО ХОРА СА НА РЬБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО

7

сминдух енд чесън

преди 4 години

Със или без правителство държавата си е на място,у нас колкото повече партииците работят, хаоса става по голям.

6

Анонимен

преди 4 години

Иска им се на Зорошите.

5

Хахаха

преди 4 години

Това се очакваше.Свалиха националистическото правителство в Австрия същото ще стане и с Италия.Просто са неудобни за ислямизаирането на Западна Европа.

4

Анонимен

преди 4 години

Цъфнали и вързали сме, та италианската политика ли ще нищим. Хората поне си имат и държава и мафия. Ние има само едното!

3

Анонимен

преди 4 години

То у нас всички е цъфтнало и скоро ще върже та все на другите им гледаме в паницата...Вожда така иска ,да се говори за околните ,но за нашите си срамотии да мълчим....

2

Циник

преди 4 години

Цитат: " Допитванията й отреждат между 36 и 38 процента от гласовете или дори повече, което потенциално би й позволило да управлява почти сама или с гарантираната отсега подкрепа на постфашистката партия "Италиански братя".Или те - или Меркел и МакронАз предпочитам "те"

1

Анонимен

преди 4 години

Италия не ни интересува! Тук в България са нужни предсрочни избори!!!!