19

Давай по-практично

преди 4 години

Продължение на 18...... да поканим още сега 1-2 милиона от онези от тях, които имат интерес към селското стопанство.Хем селата ще живнат, хем България ще се увеличи с бели хора, християни, говорещи език, сходен с нашия.

18

Анонимен

преди 4 години

В селцето живеят по-малко от 300 човека и продължава да се обезлюдява. Тогава защо се чудят, че има аномалия в раждането на деца?Ако числеността на жителите беше 1 200 човека, както е било навремето, такъв проблем нямаше да има.И пак са по-добре от нас, защото в нашенските толкова малки селца живеят предимно пенсионери. А там има млади хора, които при това са заети в земеделието.затова казвам, щом има прогнози, че до края на века поляците ще са се разселили до Дунава, ...

17

Анонимен

преди 4 години

"В годините, откакто е родено последното момче в селото, са родени 12 момичета."И това е сензация, че за 10 години се родили 12 бебета и всичките от женски пол? Даже ще ви го сметна в проценти: вероятността за това е 0.0025%. Вероятността да умреш в автомобилна злополука е 0.000000000548%(в световен мащаб). От статистическа гледна точка това даже не е феномен. Като родят още поне стотина момичета, без да се ражда момче пак можем да си говорим.

16

Мустафа

преди 4 години

А в нашето село всички деца сме първи братовчеди, защото майките и нашите ни са братя и сестри! Иншалла братя!

15

Анонимен

преди 4 години

В това село на 5 години се ражда едно дете. Голяма новина няма що.

14

Евро трол

преди 4 години

Все пак и много по-зле можеше да бъде! В Германия най-често даваното име на новородено момче за 2017 е Мохамед!

13

Анонимен

преди 4 години

И в повечето наши села не се раждат момчета. То и момичета не се раждат.

12

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с номер осем, по-безмислена "сензация" не бях чел. Айде, на селският кмет му е простено, нормално е да е глупав, но "лекар" да се чуди и мае. То този и толкова в лекар, колкото и написалите статията са журналисти.

11

Наблюдател

преди 4 години

Рано или късно мигрантите ще стигнат и до това село и всичко ще се промени.

10

Анонимен

преди 4 години

Дядо ми и баща ми правят само мъжки, всеки се е разписал с по две, съответно и аз продължих традицията засега с едно мъжко. Готов съм да се жертвам за местните моми и да разваля проклятието тегнещо над селото.

9

Гънс ъф Брикстън

преди 4 години

Това чака всички германофили кланящи се на германците избили бяла Европа в две световни войни.

8

Анонимен

преди 4 години

Много гръмко заглавие, а от текста става ясно, че за въпросите 10 години са се родили 12 деца. Което нищо не показва и доказва. Първо, няма написано и двамата родители да са родени и постоянно живеещи в селото. Няма написано, че 12-те новородени са единствени деца в семейството. За калция едва ли е вярно, но отдавна хората са забелязали, че преди и по време на войни се раждат повече момчета.

7

Я да видим

преди 4 години

Колко заложници държите, някаква такса ли чух? И нагли? Събираме такси ? За услуга която трябва да е безплатна ....

6

Тик так тик так тик

преди 4 години

Айде да избегнем тоя "скандал" какво ще кажеш, аз като ваш клиент не желая да използвам вашите услуги както многократно съм доказал. И пак като ваш клиент имам правото да определя дали една услуга е в полза или вреда на клиента и виждайки вредата върху клиентите мисля да не препоръчвам тази услуга на никой или да задължавам 1000 души да я пробват. Мисля цялата корпорация да я фалирам .... Някак си прекалено много са пропуснатите ползи и нанесените щети от една средновековна услуга ...

5

Последна оферта

преди 4 години

Махаш оная цялата книга и я изгаряш и аз няма да те закачам .... Не махаш оная хартиика аз умирам или ме убиват по някакъв начин или някак ще предизвикам смъртта си да бъде убииство от християни и после не остава нито един православен християнин на тая планета има ли сделка .... Сделка или не ... Часовникът тиктака ...

4

Цоциал

преди 4 години

И аз мога да дам един съвет за зачеване на момче. Само трябва да спрат да купуват ГМО семена на американски компании и да засадят нивите с култури от класическите каквито имаше преди 30- 40 години. Елементарно е! Човек е това което яде, а Полша е "Клондайк" на американските ГМО храни. Там вече минимум 20 години садят такива. И в БГ също откакто ГробЪрите разрешиха отглеждането им. Ветото което ужким сами си наложиха отдавна изтече и някакси тихомълком вече саденето на ГМО култури в България е ОК

3

Анонимен

преди 4 години

Това сега не е голям проблем, но когато тези деца станат моми кой ли ще "жъне" ливадите

2

анонимен

преди 4 години

у нас пък в селата се раждат само ромеи но не е загадка защо

1

Додо

преди 4 години

Ано човек си го причини да прочете тази публикация, то със сигурност е прочел най-времегубещата новина на месеца. Абсолютен талаш. 0% стойност.