60

АнонимеН

преди 4 години

ПОЛОВИН МЕСЕЦ НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА !! ЕТО ТАВА СЕ КАЗВА БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА!!!

59

Нищо лично

преди 4 години

Сложете три звездички на първата дума от заглавието след "Съботен бис:

58

Естествено че е

преди 4 години

*** Ричард щом кара "два ***" ха ха ха....

57

Радо

преди 4 години

Помака от Мадан с колата на леля Сийка.

56

Сега

преди 4 години

Среден на ръст селянин, с нечленоразделен говор е направил мускули във фитнеса и си е купил ауди на старо.Ми че това е БГ реалността от години.То фризьорките и маникюристките в България почнаха да карат инфинити-та и Кю-7мици, докато нормалните хора бягат от простотията и селянията, тези процъфтяват. Да живеят билетчетата, бързите кредите и кредитите за автомобил с одобрение до 1 час само с лична карта и айфоните на изплащане. Това описва по-голяма част от България днес.

55

oh

преди 4 години

Разбира се, че висшето е предимство, но само в случаите, когато е придобито чрез знания. А не да се зубри само колкото да се вземе диплома, каквито са повечето висшисти в Бг, след което ревът, че не си намират подобаваща работа.

54

Веско

преди 4 години

До НакраткоВсе ми се струва, че има разлика между необразован и ***.

53

Анонимен

преди 4 години

Този е много ***, с неприятна физиономия и още по-неприятен говор. Това, че се набрамбалил с анаболи не значи, че е красив.

52

хохохо

преди 4 години

Тоя или лъже, или наистина е ***, понеже след такива изявления, скоро ще го подгонят от НАП.

51

Анонимен

преди 4 години

Колко му е да се съблечеш в автокъща и някой приятел с телефон да те снима.

50

Сандо

преди 4 години

активно го преместих няколко пъти та чак хубаво ми стана и за малко да се облекча

49

Сепуко БорисоФ

преди 4 години

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ... Що мъка има по света!

48

there

преди 4 години

Много обичам някой със средно образование да обяснява, че от висшето няма смисъл. Това някакво избиване на комплекси ли е? Толкова ли е трудно да кажеш - щях да се радвам да имам висше, но нямах пари да уча или просто така се случи? Утре някой ще каже, че е едно и също дали имаш средно или си само с основно.

47

Анонимен

преди 4 години

В Заглавието има дума която *** не допускат в коментарите на четящите техните им новини.И това е третата дума в заглавието на статията.Това се нарича Парадокс.Заглавието е: ,,Съботен бис: *** ли е Ричард Фитнеса, Папи + Тита = ?''

46

Мухльо

преди 4 години

*** ли е Ричард Фитнеса? Определено си е доста ***,без никакво съмнение.

45

Бирено мече

преди 4 години

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КАКВО СА СИ МИСЛИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ТОЯ - ДА СИ ОТ МАДАН И ДА СИ КРЪСТИШ ДЕТЕТО РИЧАРД ?!?!?!?!?!?!? АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

44

Хахахахах

преди 4 години

Не знам дали Ричард е *** - може да е простоват, глуповат, не много грамотен, с ограничени и предимно материални представи за успех. До днес не знаех, че го има на Земята. А дали пък не са *** хората, които гледат предавания с участието на такива като него или слушат музика, сътворена от Папи Ханс или Криско? Те хич не са малко. Момичета и "момчета", чиято цел за деня е да представят възможно най-лъскаво един измислен живот в Инстаграм или Фейсбук. Живи и здрави да са.

43

Анонимен

преди 4 години

@eXpertСамо правописчето може да пооправиш, щото wise не се дели - streetwise, bookwise, clockwise, likewise, sidewise и т.н. Той и тоя Ричард ли е, Рангел ли е, така много ги знае нещата, ама лъха на чесън. А за фукането без покритие - точно пък САЩ е неограничена шир откъм хора, които са известни с това, че са известни. За справка - клана Кардашиян (?!?!) В Англия пък имат ВИП-ове от "Острова на любовта" с реална професия точно като на половинат герои от статията.

42

До: 34

преди 4 години

Смешно е, когато момченца, които още не са осъзнали, дали изобщо харесват момиченца и нямат хабер какво е било през магичното "Тошово" време, коментират този период така, все едно са го преживели. Да, младежо, тези карикатури са продукт на новото време. Но те са по-безвредни за обществото от лагера в Белене, забраната на западна музика и прочистването на интелигенцията. По-безвредни са и от номенклатурните милионери, които ни пускат риалити формати, докато те имат по-различни занимания.

41

do eXpert

преди 4 години

"Ричард може да преследва мечтата си и няма нищо лошо в това."А това, че мечтата му е да е ***, не те ли притеснява малко поне? Не за себе си, а за обществото като цяло? Или май не ти дреме грам...ще си наемеш преживявания..