13

Само питам

преди 4 години

Това риторичен въпрос ли е?

12

Анонимен

преди 4 години

Абе един-два атентата не са кой знае какво,но ако се доберат до някоя слаба държава и и спретнат един преврат и открия фронт срещу другите,тогава мама си джаса,става работатач.И да бъдат унищожени с бомби и танкове,от държавата нищо няма да е останало и така ще е разсипана,че Сирия ще изглежда спфямо нея,като райско кътче.

11

Анонимен

преди 4 години

Въпросът не е дали Европа я чакат терористични акции. Въпросът е КОГА и най-вече КОЛКО.Отговорът е един : Скоро и Много !Благодарим ти Меркел!

10

SS

преди 4 години

Пази боже тука да не стане,че държавата ще колабира.Ще стане страшно обществото е пацифизирано и изпед...стено неслужило в армията.

9

Додо

преди 4 години

Чака ли Европа нова вълна от терористични актове?==============Разбира се, че не! Европа се наслаждава на плодовете на Мултикултурализма и цъфти, обогатена с няколко милиона кафяви мохамедани! А ние, читателите на Днеса много го ре знаем, че последователите Мохамед изповядат религията на мира и любовта! Така е казала Меркел, а тя знае най-добре!!!

8

Анонимен

преди 4 години

О-о, нееее!Тези освен да пишат списни(по-долни от жълт вестник) и да плашат хорат, какво друго правят? Същите са като НАТу

7

Чавдар Михов

преди 4 години

***, правите ли разлика между "левичарско издание" и "ляво издание"? Ако не, моля намерете някой, който да Ви я обясни.

6

Циник

преди 4 години

Слънцето от изток ли изгрява?След като 3 000 000 камиларя нахлуха в Европа с благословията на Мурксулската ханъма от Берлин... Дали ще има още?А на бас

5

Анонимен

преди 4 години

Европа постигна успех, като се спаси от 4 хиляди елемента, а сега иска да се спаси от останалите 2 хиляди.

4

САЩ терористи

преди 4 години

САЩ създават терористи за да ги използват срещу непокорни,свободни и независими държави!преди дни президента на САЩ заплаши Европа че ще им изпрати терористите държани от САЩ в Сирия!?

3

Berba

преди 4 години

Тия от снимката са отрудени мигранти. Веят си дипломите за снимка.

2

факт

преди 4 години

Ако САЩ и запада не пазиха терористите в Сирия и не пречеха на Русия и Иран,до сега те щяха да бъдат унищожени......

1

Анонимен

преди 4 години

С толкова много миролюбиви на едно място няма как да няма ще има и още бутнати по гарите.