81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84А ако си изберем един достоен и честен българин който не е от БСП ,Герб и ДПС тогава няма да има за кого да се хванете ,с кого да се оправдавате защото всички които до сега и в момента властвахте и задоволявахте лакомията си сте комунисти ,чипът ви е сбъркан !Вие нямате нито родина нито чест вие сте като тези *** чумавите !

80

Анонимен

преди 4 години

До optimist 79Защо против избора на Гешев са все Миньостойковци, Цветанвасилевци, "Правосъдие за всеки" (любимата на трольо прос....еса Иванчева и съдията на олигархията Л..ьо) и прочие спонсори на "агнешките главички" и на комуноидите? "Великият" грантаджия и онеправдан "инициатор" на съдебната реформа Х. Иванов с какво е допринесъл за каквото и да било освен с деструкция и лапане на пари, за да вкара Рада Дълбоката (новото Барековче) в Брюксел?

79

Анонимен

преди 4 години

Някой явно си въобразява, че с писане на статии се става оптимист.

78

Анонимен

преди 4 години

БСП са щедри, на следващите избори като бутнем алчните ГЕРБ и ще изберем щедрите БСП и ще ни дават щедро големи мерезета и серезета!

77

Анонимен

преди 4 години

Герб се оказаха нагла,алчна пасмина комунисти ,ние ги разбираме те няма как да са други ,защото са комунисти ,но не разбираме тези *** ,които коментират що за сурат имат ?

76

Анонимен

преди 4 години

И то какво манипулиране само,нямам думи ..говорят за хакерите по цял свят,но за това разголване на нацията се мълчи,говорят как нараствали влоговете но мълчат на кои българи,защото 75% от хората имат до 1000 лв. влог а шепа лакомници имат милиони ,говори се за средна заплата ,но мълчат че тяхните заплати са по 20 бона а на редовия българин по 600-700 лв.,че те преяждат а болшинството гладуват,каква престъпничка е Иванчева но Пеевски е бял като сълза или пък Ц.Ц. ,всичко се изкривява и яката обра

75

Анонимен

преди 4 години

Щом сте на дъното на Европа 30 години и все още сте оптимисти, значи не сте оптимисти, а сте глуптимисти.

74

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ са гадове до Хм 67БКП ви ограбват 70 години, сега си искате парите от друг. Да се бяхте поогледали дали пък четвърто поколение вече не сте безнадеждно болни от бузлуджанска чума.След като никога нищо не сте свършили освен да бездействате при Тошо и прочие комуноиди, а сега - да зеете ялово и да търсите кусури и да пригласяте на деструктивни саботьорки и грантаджии, каква изобщо е ползата от такива като вас освен да лапат нещо, които вашите "идоли" излапаха отдавна?

73

optimist

преди 4 години

Къде ви е новината за протеста срещу Гешев бе продажници? Жалки лакеи!

72

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че ни направиха страхливци,нямаме нито лично,нито национално самочувствие,всички тези преходи,несигурност и мутри унищожиха вярата ни в себе си и другите,нация вече няма,младите може и да създадат ако останат тук,но няма какво да ги задържи

71

анонимен

преди 4 години

Престанете да ни внушавате какви ли не емоции.Престанете да си измисляте.Яката ни обработват за да не протестираме .

70

Анонимен

преди 4 години

Няма как да си оптимист в тази скапана държава. България е в тинята Бойко се изпъчил и говори колко сме стабилни. Народа днес протестира срещу избора на Пеевски т.е Гешев за Главен чадър на мафията , но по телевизиите дават протестите в другите държави....Какъв оптимист трябва да си ?

69

Трак

преди 4 години

Българин да се наричам, първа гадост е за мене.

68

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУправляващите ни откраднаха даже и оптимизма.Ми да си изберем управляващи които да ни подарят оптимизма, а? Какво ще кажеш? Сега сме демокрация и можеме да си ги менкаме, като крадат отпимизма ще изберем други, мното е просто.

67

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Ами високите данъци, електроенергия, горива са само малка част от унищожаване на частния бизнес. А между другото все още има заводи и предприятия с 51% държавно участие.

66

Българин

преди 4 години

Ние българите сме най-свестните, но народът ни е кофти, ако искаме да се оправим на нас българите трябва да ни дойде един нов народ, а това сега народ лие, не народ ами ...

65

Анонимен

преди 4 години

Не народ, а .......!

64

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ са гадове до ХмЧе унищожават частния бизнес и от там сива икономика и ниско заплащане.Кой унищожава частния бизнес. Всичко в България е частно, аз не съм чувал за национализация?

63

Оппа

преди 4 години

Българинът трябва да си смени чипу у главата.Да мисли като европеец не като балканец.В противен случай до 30 години ще изчезне като динозаврите.

62

Демократ оптимист

преди 4 години

Една шивачка в шивашки цех в Кричим била песимистка и постоянно се оплаквала от заплатата си от 400 лева, а една друга била отпимистка, не губела вярата в себе си, работела в цеха по 12 часа на ден извънреден труд и събота и дори неделя до обяд и получавала 650 лева. И втората, която била обтимиска и вярвала в себе си била по-богата от първата.