141

6-ти век с Турция

преди 4 години

До АнонименПо-голям партиен стаж от БКП и КПСС!

140

реалност

преди 4 години

До засрамете се!!!всичко изоставихте на произвола на мутрите-комуниси! Червен произвол! ***!

139

5-вековен стаж!

преди 4 години

До Анонимендо 145С 18 на брой руско-турски войни са бранели нас от московците дето имат паметник

138

засрамете се!!!

преди 4 години

Махайте тая новина!!Тия социолози да се засрамят. Първи сме по корупция, смъртност в Европа, с най-ниски заплати и високи цени на стоки и услуги, с най-много неграмотни. Държава управлявана от мутри,несправедливост,пошлост и злина от всякъде.Няма заводи предприятия,училища и църкви се рушат,ще закриват важен отрасъл за страната ни,,свиневъдството". Младите емигрираха,по селата изоставени старци,пребивани за жълти стотинки.Това е РЕАЛНОСТТА, НЕ Е ПЕСИМИЗЪМ.

137

Анонимен

преди 4 години

Китайска мъдрост:Ученик,към Учителя:-Дълго ли ще чакаме,добрия и справедлив живот?-АКО ЧАКАТЕ,ще е дълго!-отговорил УчителятА "българинът",даже и не знае,какво "чака" - изобщо не може да формулира,какво е това чакане!И още една мъдрост,от българския мъдрец Радой Ралин:"Добър си е народа наш-има пет вековен стаж!Сега вече сме в шестия век от това стажуване и по всички признаци си личи,че ще бъде последен - просто няма да има кой да стажува!А вие си блейте по форумите,докато изчезнете

136

слава на БКП-КПСС

преди 4 години

До какво построиха БКП?Куп старо желязо за скраб! Заводи без суровини!

135

Един от Северозапада

преди 4 години

Българинът е реалист. Обещаваха му равен старт, повярва, рискува, започна бизнес в новите условия. Не далавера, а истински малък бизнес-кой за каквото е учил. Държавата се усети, че изпуска контрола, и прибра чрез хиперинфлацията спестеното в народа от поколения.Направи така, че да е по-изгодно да мамиш, или да работиш на някого, отколкото да си честен.Утайката изплува отгоре, даже на ръководните постове, продаде България.В какво да вярва народа? Народа е реалист и потърси перспектива другаде.

134

Аз Бойко Вожда ваш

преди 4 години

Аз Бойко Вожда ваш,повелителят на каракачанки и магнолии, Слънцето огряващо Мизия, Тракия и М-м.. опс (Ъ-ъ без малко да кажа и Македония,че онзи македонския Зайо Заев, ще ми дърпа ушите), Ви казвам,че България е в подем и скоро ще бъде на 3 морета, както по времето на цар Симеон.(аз му бях охранител,ама не помня).Така да знаеш Българино, да нямаш Друг Господар освен мене! Тоя закон го диктувах на Фандъкова,докато нареждаше плочките на Граф Игнатиев,улицата дето трябва да се казва генерал Б.Б!!!

133

какво построиха БКП?

преди 4 години

До АнонименФАБРИКИ И ЗАВОДИ САМО ЗА СКРАБ.... за 1лв ги продадоха остарелите технологии!

132

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ ти какво искаш, да се коляме като по времето на френската револщция, да избием всички интелигентни и заможни хора, а крадците и и убийците да бъдат дясната ръка на императора ??? Хайде успокойте се всички вандали. Малко повече усилия и подаване на ръка. Ще се случват и хубави неща, не е само лошотия. Промяна на гледната точка и ръка за ръка, няма разлика между теб и мен, всички искаме да добруваме, ама задругата помага. Благодаря че ви има

131

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИНЪТ Е ПУТИНИСТ. ОЧАКВА НЯКОЙ ДА ГО КОМАНДВА И НЕЩО ДА МУ СЕ СЛУЧИ.

130

Анонимен

преди 4 години

за съжаление мотивационните глуп.ости, че всичко зависи от нас и всичко е в нашите ръце, са абсолютни лъжи!

129

Анонимен

преди 4 години

МАТРЯЛА Е ПЪЛЕН ШИТ, СЪЧИНЕНИЕ ПО КАРТИНКА, А КОМЕНТАТОРИТЕ - ХЕПТЕН! КВИ КОМУНИСТИ, КВО ТУРСКО РОБСТВО - КЪДЕ ГО ЧУКАШ...

128

и турско не е имало!

преди 4 години

До до 130Тогава какво турско ни гони и честваме разни годишнини и пазим съветски паметници?

127

1

преди 4 години

До Анонимен-139,как какъв комунизъм,ами нали сегашното управление са комунисти,начело с "антикомуниста"и най-младия комунист б.м.б.има ли един да не е комунист,като почнеш с него и завършиш с поета и възпяващия комунизма спас гърневски.

126

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт комунисти по-големи предатели няма!

125

до 130

преди 4 години

До АнонименДолна проба комунист! Тогава защо не се откажете от властта и обръчите от фирми?

124

Анонимен

преди 4 години

какъв комунизъм ви гони, бе ***? За 30 години не можете да откраднете това, дето го посториха комунистите! Само фондове усвоявате, а ние се топим. Плащаме огромни суми, за да умираме в болница по избор! Купувате самолети от САЩ (те комунистил и са). Що Живков не купи самолети от сащ, а?Едни и същи ги повтаряте, а хората вече не спят и ви е яд! Свиквайте! Предателите, като вас ще бъдат съдени строго! САЩ няма да ви скрият там! Те си имат доостатъчно такива като вас!Безсрамници, недни!

123

Анонимен

преди 4 години

Българите са много разделени и ГЕРБ се къпят в пари а останалите напускат страната и търсят друга родина.

122

неблагодарници

преди 4 години

До искам да е турскоОт турското по-хубаво няма! Те ни хранеха и бранеха 5 века! Червените ни изклаха!