16

Metin Meydin

преди 4 години

Taylor Swift❤❤❤

15

един друг

преди 4 години

До 14: Аз пък не разбирам кой ти е виновен, че не си чул нито една нейна песен. Ако не знаеш как да потърсиш песен на даден изпълнител в интернет разполагайки с името на изпълнителя само кажи. Просто да знаеш, че уроците са платени. Успех!

14

i'm

преди 4 години

Е що не? Преди 35 години Мадона да не беше нещо различно от това момиче?

13

ИТ

преди 4 години

Икона ? Поп? Замириса на тамян.

12

Анонимен

преди 4 години

уф , на тая да й имам парите....

11

Анонимен

преди 4 години

това недоразумение няма една песен като хората

10

Бабу

преди 4 години

Много инфантилна девойка, която има 1-2 читави песни, а вече икона

9

Анонимен

преди 4 години

ся трябва да си изберат и една по църна щото иначе по американските стандарти е расизъм, тая е много бяла

8

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че първо ще я ръкоположат за свещеник, а после ще я изографисат. Кога ще бъде канонизацията?

7

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че първите я ръкоположат за свещеник, а после ще я изографисат. Кога ще бъде канонизацията?

6

?

преди 4 години

*** от къдя на къдя ве ? От дек на дек

5

Анонимен

преди 4 години

Голям успех - непрестанно да те показват по телевизията, да те рекламират по 4-5 музикална канала непрестанно, да има навсякъде интервюта с теб, да ти плащат да се появяваш всеки ден и после да е странно че зрителите гласуват за теб. Тълпата лесно се манипулира. нека пуснат само певци експерти да я оценяват да видим къде ще я сложат с това "пищене" със сигурност не в десятката.

4

Анонимен

преди 4 години

иначе казано - Тейлър Суифт е едно голямо дете на рекламата. В това няма нищо чудно, за разлика от суперталантливи певици от миналото които пееха по баровете, Тей.Суифт започна кариерата си от Дисни Чанел, заедно с братята Джонас. Там тя го раздаваше музикален мениджър, а междувременно подрънкваше на китара и си акомпанираче. Впоследствие след 2 години, като се разхубави направи 1-2 провокативни клипа и БАМ - голямата звезда. Обаче трудно някой би я сравнил с Арета Франклин.

3

Анонимен

преди 4 години

Що за кощунствени думи се натрапват, за да подменят ценностите!!!! Какво е икона?????Напишете какво е инфлуенсър! Човек, на когото му плащат да промива мозъците на *** и пульо, за да бъде народонаселението годно за клане. Голям пестиж, няма що!

2

Анонимен

преди 4 години

Да е супер талантлива - не може да се сравни нито с Уитни, нито с Дона Съмър или дори с Алиша Кийс. Да, прави се на нова версия на Мадона или може би на Бритни, не е съвсем без гласови данни, но и липсва диапазон на тембъра. Обаче татко й е известен музикант, има пари, налял е в треньори, уредил е връзки, тя самата има страхотни бедра, които често демонстрира...и опа - дете чудо. Иначе има две - три читави песни.

1

elisk

преди 4 години

Готина и талантлива!