21

OMG_Lucker

преди 4 години

Това не е песимизъм, а реализъм. С трици маймуни не се ловят. Доказателство ако искате - питайте родния "бизнес" дето се оплаква от липса на кадри. Що ли стана така?! И питайте също така родните хотелиери, дето имат слаб сезон.Не може! В ерата на интернет, когато всяка информация е на телефона ти, няма как да заблудиш никой, че ни чака светло развитие на икономиката ни примерно.

20

Анонимен

преди 4 години

Не може да се развива нещо, което го няма.В случая няма българска икономика и няма как да се развива такава.Въобще не е въпрос на песимизъм, а на елементарно мислене.

19

Анонимен

преди 4 години

Икономическо развитие без туризъм и селско стопанство няма да има тук. Ако не започне веднага реконструкция на морските градове - нови пътища около плажовете, алеи за бягане, пешеходни зони, паркинги, озеленяване и тн.Следващото лятото, ще е същото, последващото пак ще е същото. Времето е минало за чакане трябват моментални действия от октомври още.

18

Анонимен

преди 4 години

Който плаща той поръчва музиката. Питат 20 които тъкмо са взели кредит и се надяват, 30 които тъкмо са фалирали, и 50 на помощи които не знаят какво ги питат. Ето я стъкмистиката. Реалността е друга, 2млн работещи плащат по 25млн на ден, а насреща получават едно нищо в най-добрия случай.

17

Петко

преди 4 години

До Любомир Иванов: Вървенето на икономиката се изразява в надути до бога данъци и назначени хиляди гласоподаватели за ГЕРБ ,които да събират данъците. Те сами си го казват -в бюджета за следващата година има 29 милиарда приходи, от които 24 милиарда от такси и данъци. Ако това е икономика , аз съм космонавт.

16

Любомир Иванов

преди 4 години

Ами нали тиквата заяви, че икономиката върви! Върви , ама само в неговата глава! Всъщност той си живее в своя измислен свят, и управлява по формулата-" Аз ще си правя каквото искам, пък на вас- еб....л съм ви мамата! Оправяйте се! И знае/ по- точно казват му съветниците, той няма мозък/ какво го чака, ако падне от власт- всеобща омраза, и най вече от тези, които го четкат сега, , и още по- лошо- ако дойде истински главен прокурор!

15

Анонимен

преди 4 години

При население от 80% *** си е съвсем нормално.Нищо странно няма.

14

Уф

преди 4 години

Все се надявах, че сме Обикновени Хора ;) ама нейсе?

13

До 10

преди 4 години

Какво съвпадение; и аз точно в това вярвам !

12

Тези 15% са от онези

преди 4 години

на софрата ,ама да не *** един ден..

11

Един Луд в БГ

преди 4 години

Аз вярвам че Фолксваген ще направи завод в БГ - след него БМВ и Мерцедес- вярвам че емигрантите ще се върнат в БГ защото тука всичко е розово- Заплатите са чудесни и се работи само 4 дни в седмицата- банките са много стабилни и пенсиите са осигурени в близките 20г -Ние сме номер 1 в ИТ сектора - имаме най сигурните държавни сайтове и Електронно правителство и Президенство направено от Плевнелиев-Престъпноста е НУЛА! Храните в магазините са качествени и дори сиренето е СИРЕНЕ! Дори лудници НЯМА!

10

антикомунист

преди 4 години

Ми, нормално си е.При ГЕРБ е така.Народ от мсзохисти.Ти го биеш и мачкаш, а той ти се радва.

9

Анонимен

преди 4 години

Откъм кариерно и финансово състояние няма как да не очаквам подем. Ако не очаквах, бих си сменил работата, бих се квалифицирал, бих помислил къде бъркам. За последните 10 години доходът ми е нарастнал 6 пъти (интелектуална работа в американска технологична компания). Относно подем в държавата- с бавни темпове- да. Но, гледайки масовата картинка- люлински бачкатор с 15-годишно BMW и златна верига, ми става хем смешно, хем- болно. Ниската класа дърпа всяко общество надулу, това е факт.

8

88

преди 4 години

До истина е Не само луд а и участващия в обществените поръчки

7

Един Луд в БГ

преди 4 години

Аз съм оптимист- аз вярвам в Светлото Бъдеще - в това че пенсията и заплатите ще се вдигнат-сега войводите направиха мин пенсия 300лв а ГЕРБ ще направят мин заплата 650 лв до 2024г Вярвам в Съда и Полицията -там въобще не са корумпирани и не са мафиотизирани-Вярвам в държавните институции които ми пазят данните и парите! Те никога няма да ми предадът ЕГНто-Вярвам в Здравеопазването-там всичко е безплатно и лекарите са кадърни-И лихвоточките ще ми платят някой ден-Депутатите сричат-но качествено)

6

Бай Евстати

преди 4 години

Как беаз съм си оптимиствчера дадоха заплататаще ми стигне поне до сряда че нали вторник плащам сметките

5

Анонимен

преди 4 години

Тук място за песимизъм няма.Защото у нас няма икономика, благодарение на дългогодишното ни некадърно антинародно управление.

4

Чичо

преди 4 години

Аз поне не съм! Бих казал, че благодарение на г-н Борисов вървим само напред и нагоре във всяко едно отношение.

3

Янко

преди 4 години

Добре де българите как да са оптимисти и да вярват на герберските стъкмистики като виждат какво имат в портмонето си ?Има малко по високи доходи в няколко града и това е.Мерило е миграцията , ако на хората тук им е добре и живеят добре няма да мигрират да чистят ***.Как Баце ще обясни на баба Пенка от с.Горнонанадолнище че икономиката ни цъфти и връзва като баба Пенка знае каква пенсийка взема и как изкарва месеца ?!!!

2

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

България на 6 морета .Всички българи с по 10 апартамента.Не ви трябват деца .Солун е български