42

ветеринара

преди 5 години

Някой да се сеща че имаше и "птичи грип " сещате ли се колко птици бяха избити ? Някой ще ни пише ли какво стана с тази смела животновъдка която не си даде стадото да го избият в Странджа има ли шап при ния, и животните и измряха ли ?Сега па по свинете ха мислете !

41

Анонимен

преди 5 години

Българската агенция по безопасност на храните отбелязва като "опасни" само тези храни, които ще ви убият до 6 месеца. Ако храната ще ви умъртви след повече от 6 месеца, Българската агенция по безопасност на храните, я допуска до пазара.Те това са общочовешки ценности от най-нов вид!

40

Анонимен

преди 5 години

Тъй, тъй........чума по свинете.Унищожиха овце и кози, сега пък свинете! А няма ли чума по емигрантите?

39

Хасан Осман

преди 5 години

За Бога братя, не яжте свинско.

38

Анонимен

преди 5 години

Накрая свинското да се забрани и всеки да си купува корана !В Европа вече свинското е забранено в детското меню ,ВРЕМЕ И У НАС ТО НАЦЯЛО да се забрани ! ЕС така каза.

37

ШМАТКА

преди 5 години

До Анонимен 27 Някой да публикува снимки на болни прасета-такива няма! Цялата кампания е една долна лъжа назначена от колонизаторите и и изпълнявана от компрадорите у нас!

36

Анонимен

преди 5 години

Чума броди из страната,чумата на Бойковизма!

35

admiratsii za

преди 5 години

posta na 26 !!!

34

Анонимен

преди 5 години

Браво БойкоГеноцид до дупка за това овче племеДокато мърдач

33

Анонимен

преди 5 години

Сега ГРОБ избиват сви нете, но много скоро ще започнат и човецитеАлчната хунта няма наяждане

32

Цоциал

преди 5 години

Големи мъже под статиите, мишоци по улиците! Само ако има някоя баба или дедо с Паркинсон да ви скокне пред "новата" стара 20 годишна "лимузина". Сте готови да изкокнете от колата и да го наритате, че ви одрал "безценната" боя на "чисто новата" улична "резачка".

31

Цоциал

преди 5 години

Ехаааа колко комити имало у БГ-то. Аде бре не ви виждам по улиците да водите четите. Даже когато имаше протести анти НАТО и ЕС преди години ви гледах как минавахте по отдалечените тротоари с наведени глави, че да не ви халоса с палката някой чичко полицай защото не сте му симпатични. Не че не сте прави за ситуацията в БГ ама всеки може да се прай тука на маж, а иначе всеки чака другите да ядат боя на улицата. Клепарници с подвити уши. "Не народ, а Mъpшa" бе казал Поета!

30

Анонимен

преди 5 години

Сега Пеевски ще се евакуира, да не вземе да срещне някой от БАБХ ....

29

Анонимен

преди 5 години

в Ч***ФУТСКИЯ ЮДЕО-МАСОНСКИ ЗАПАД ГЛОБАЛИСТКИ ЗАПАД ТО НЕ БЯХА ЛУДА КРАВА ,СВИНСКИ ГРИП ПТИЧИ ГРИП ,А ОТСКОРО ЧИМА ПО *** И ДРЕБЕН РОГАТ *** ,ВСЕ НЯКАКВА БОЛЕСТ СИ ИЗМИСЛЯТ И ЗАПОЧВА ЕДНА ПРОМИВКА НА МОЗЪЦИТЕ ПО МЕДИИТЕ И ЗАВЪРШВА С МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ЖИВОТНИТЕ.ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО Е ДА СЕ ОТНЕМЕ ВСЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА ДА БЪДАТ МАЛКО ОТ МАЛКО СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ И СЪЩИТЕ ХОДА НАКРАЯ ЦИОН ТОТАЛНО ДА ПОРОБИ И ДА НИ НАБИЯТ ЧИПОВЕТЕ И ДА ТРЪГНЕМ КАТО ЗОМБИТА.

28

ГЕРБ са гадове

преди 5 години

Чумата е в парламента и се нарича ГЕРБ и БСП. В момента ние сме в национална катастрофа. Хора събудете се ГЕРБ ни въвличат в тази катастрофа. Унищожиха всичко в тази страна, окрадоха ви, това е невиждан геноцид който провеждат ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 5 години

НЯМА НИКАКВА ЧУМА ПО С*НЕНЕ,АКО ИМАШЕ ТАКАВА БОЙКО,ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ ОТДАВНА ДА СА СЕ ЗАРАЗИЛИ

26

Анонимен

преди 5 години

Нашенската управляваща продажна клика дори не си е направила труда да научи истинското наименование на това заболяване по прасетата.Истинското название на болестта е Африканска треска по свинете.Дали това заболяване го (има) у нас същи никой не знае,знае се само,че заради свръх производство на свинско в Германия и Франция там сектора сериозно боксува,след като Русия обяви контра санкции на ЕС и сега тази залежала продукция ще я пробутват на нас като преди това ни ликвидират сектора

25

2

преди 5 години

Страната е залятя от чума по свинете .Но друга чума вилнее в България вече 30 години. Чумата на нашето робско овчедушие , което позволи за бъдат ликвидирини промишленост селско стопонство , образование , здравеопазвоне... и какво ли не още ! Вновни сме всички , които мълчахме през тези години на национално заколение!Братя , време е да се вдигнем , да изправим ръст , както нашите велики предшесвеници Килил и Методий , Климент , Вазов , Ботев , Смирненски, Гео, Смирненски ,Вапцаров , Антон Иванов

24

Анонимен

преди 5 години

Никаква чума няма,носят я в спринцовка и уж проба взимат.Заравят ги живи прасетата е сега даваха по БиТиВи.Живи бързат да не ги хванат от Европа за парите дето са откраднали.

23

Анонимен

преди 5 години

ББ си е на острова,няма да слуша как реве лошия матреял.И той е човек и той почивка иска.