18

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Е как нали от сутрин до вечер баце ни каза че сме стабилни ,че сме на първите места по всичко и какви магистали строим само и всеки ден нов завод никнеи супер компютър ще имаме ...

17

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Класацията не е за екология, а за стандарт на живот.Това е поредната класация, която показва, че сме най-бедни.Не, че и по екологични показатели не сме пак на последните места.

16

Pipi

преди 4 години

Намирам това за положителна класация и дори ме радва. Важно е качеството на колите, а не количеството. Има сумати семейства с по 2-3 коли абсолютни трошки и дараци.и без това няма паркоместа и се паркира по тротоари те и къде ли не. Не са нужни още автомобили.

15

BMW

преди 4 години

Журналиститеееее, сега да не би случайно да ни напомняте че сме слабаци и трябва да си вземем по още поне две BMWта та да сме на челна позиция. Аз взимам три за всеки случай, да не вземе да не излезе сметката накрая, едно в градинката, едно пред входа, едно на инвалидното място за Душко, скоро няма да има кола, и едно на трупчета, дето засадих розата. (ИРОНИЧНО)

14

Анонимен

преди 4 години

Абе вие какво очаквате? Да сме равни като тях ли? В тая корумпирана държава никога няма да стигнем до тяхната стандарт на живот.. Бай *** гледа само да прибира а не дава..

13

2013

преди 4 години

Това всъщност хич не е лошо

12

вампириte

преди 4 години

Всичко на скрап и да ползват трамваите тролеите и метрото, в другите държави сумати милионери и депутати са по градския транспорт .

11

Анонимен

преди 4 години

И добре че сме на последно място. То и сега няма къде тхе стъпиш на тротоара от коли.

10

Анонимен

преди 4 години

Като гледам авто парка пред блока как набъбна двойно и задръстването по цариградско как набъбна тройно, не са ви верни данните мошеници !!! Българина има по няколко бангии на калпак, коя от коя по стари !

9

София

преди 4 години

Добре, че сме толкова назад, че с тия 20 годишни бръкми, за което не обвинявам българина, защото всеки би се радвал на нова кола ако може да си го позволи. Представете си ако имахме повече какви щяха да са "замърсяванията" на въздуха... думи нямам

8

До 11

преди 4 години

"българина" като теб със сигурност

7

Анонимен

преди 4 години

Българина много обича да е последен, това му дава повод да се оплаква и реве, любимото му занимание.

6

Анонимен

преди 4 години

Съседът ми - бачкатор държи 4 коли пред блока!!! Другият два етажа на него, същото респектиращо неумно същество, което ходи с работни дрехи нон-стоп, т.е. класически маргинален пролетарий - също държи 3 коли пред блока. Всяка от изброените кошари струва по 1000 лв., обслужва се само в най-краен случай и само с части втора употреба. Питане - редно ли е всеки да има кошара, та и по 4 такива! Отговор: НЕ! Особено за такива бангии зверски данък и с под Евро 4 никакво движение в града

5

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че повечето не умеят да шофират. Например на магистрала един кара 60-70 друг кара с 260 -270 пълен хаос.

4

Ха-ха

преди 4 години

Колата вече е личен уред. В едно семейство трябва да има минимум две.

3

И.Б.

преди 4 години

Сегашните коли са едни от най-големите замърсители на планетата Земя. От тази гледна точка сме по-добра нация в сравнение с другите в Европа. Но от гледна точка на мръсния въздух сме май от най-предните.

2

sante_dog

преди 4 години

Ето една класация в която сме добре. Не е нужно всеки да има по 2-3 коли

1

Анонимен

преди 4 години

А трябват ли ни 670 коли на 1000 души?Ако имахме 1200 коли на 1000 души по-смислен ли щеше да ни е животът