58

Анонимен

преди 4 години

Мисля да си купувам Пасат СС, автоматик. Моля за мнения за колицата - как се държи на пътя, добре ли ускорява, стабилни ли са спирачките. Благодаря.

57

Анонимен

преди 4 години

Че това лоша новина ли е?В София не трябва да има поне половината от тях.

56

Анонимен

преди 4 години

С 442 лв. месечно не кола, ами и колело не мога да си позволя. За 4 живота ще събера за хубава кола.

55

До 65 Симеонов

преди 4 години

Преди ВСВ сме били само преди Румъния и Югославия. Какво 10-15 място в Европа сънуваш? Гърците са били два пъти по-напред от нас, а след ВСВ плащаме милиони долари репарации, които отговарят на милиарди долари сега.

54

Симеонов

преди 4 години

Интересно,какви основания имат тези които искат да бъдем първи.До 1940 г. сме били около 10 - 15 място в Европа.Но през 45 г. социализъм държавата е фалирала три пъти.Четвъртия беше в края на 1990 при Луканов, а петия 1996 при Жан и великия икономист Гечев.После Гаргамел подложи цялата държава на пладнешки грабеж и чак след 2002 г. при управлението на царя тръгнахме да се отлепяме от дъното.Икономиката е инертна система,за 15 г. чудеса не стават, но все пак сме несравнимо по-добре от соца

53

Анонимен

преди 4 години

Що за идиотска класация. И какво, като имаме по- малко коли? Давайте да купуваме още тогава и да замърсяваме въздуха още повече, и да задръстваме улиците още повече. То и бездруго всичко живо се изкалпазани и до магазина не ходи с кола, пък какво остава да хване влак , ааа, да не съм ц***, та да пътувам с влак.

52

Лихтенщайн

преди 4 години

поздрави от Лихтенщайн. Разтревожихме се за вас. Направо ни се изправиха късите косми.

51

Всеки шофьор

преди 4 години

знае, че в София колитe за последните пет години се увеличиха с поне 1/3. Сигурно някъде намаляват. Къде, който знае да каже.

50

Намявят - др у,й път

преди 4 години

В София, Варна, Бургас, Пловдив и Русе се увеличават.А и в другите средно големи градове. Вече всеки със заплата 600 лв. нето може да кара хола за 1000 лв. Без книжка, ГО, винетка и технически преглед естествено. И ако има тен.

49

ЕС форевър

преди 4 години

В Люксембург нямат нужда от огромна транспортна мрежа, затова имат нужда от коли, това е едно. Друго е, че в Люксембург имат суперразвит капитализъм и дори не им трябва метро или прекалено много влакове, понеже средната минимална запата е около 50 хил. евро на калпак, така че всеки може да си купи нова кола на лизинг когато си поиска. Тези 390 са прекалено много за България.

48

Анонимен

преди 4 години

Че, то с нашата култура и манталитет ако по нашите пътища има толкова автомобили на глава от населението като в Люксембург, ние ще се изтрепем без война, бе!!!!

47

иколог

преди 4 години

ми кво да прайш, еко държава сме си, почти без со2 емисии

46

До 53

преди 4 години

От моите колеги, под 1% идват на работа с кола, а сме много хора - над 1000. Как реши, че 40-50% се движат само с кола?! Аз лично в рамките на една година изминавам средно по 3000 км с кола и обикновено сме поне двама, а на градски транспорт се качвам 20-30 пъти за една година. Не знам в каква среда се движиш, но като чета как я описваш, мога да кажа само - смени си средата.

45

Анонимен

преди 4 години

390 коли на 1000 жители е бройката на регистрираните коли. Интересно е друго - колко км изминават автомобилите в България, средно на 1000 жители. Аз залагам на сто пъти по-малко в сравнение с Германия.

44

Анонимен

преди 4 години

КАТ след 1989 година никога не е делил автомобилите на лични и служебни, т.е. тук са всички автомобили от тази гледна точка. Има едно друго деление на КАТ за автомобилите - леки, товарни, специални, автобуси и влекачи и всичките те са авто,обили. Възможно е тук да влизат част от автомобилите, примерно леките и лекотоварните до 3,5 тона. По принцип статистиките по света използват private cars (лични) или passеnger cars, но KAT в България няма такова деление и надува бройката. Реално сме по-назад.

43

Анонимен

преди 4 години

Не ми е ясно тази класация дали включва само личните автомобили.Защото фирмените и служебни са даже повече от личните,и без данните за тях всякакви изводи са абсолютно безсмислени.

42

dramaqueen

преди 4 години

До 48 пак толкова - 2 млн. от 7 млн. население

41

Анонимен

преди 4 години

До програмистче 46Не се знае, ако огладнееш качествено може и пари за хляб да нямаш. Не се знае как ще те превърти живота затова не бъди толкова самонадеян.

40

До 45

преди 4 години

1/5 от населението на държавата Люксембург живее в столицата град Люксембург. В България колко са в София?

39

Анонимен

преди 4 години

В София 80% от хората отиват на работа с градски транспорт и 14% отиват на работа с кола. В столиците на държавите от западна Европа, между 40% и 60% отиват на работа с кола и между 30% и 40% отиват на работа с градски транспорт.