8

Наблюдател

преди 4 години

Вероятно само Лудогорец ще стигне до третия кръг, така че жребият е почти без значение.

7

Пената от Мировяне

преди 4 години

,, Уеффски-Лаффчис,, са дотука !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Историята на Домуса- приписаха му завода за колела "Балкан", окраде го, после с безброй шашми и далавери се сдоби с още държавно имущество, което също граби и експлоатира за своя сметка. И какво излезе, унищожи Балканчето за да гледаме някакви зелени кренвирши да тичат по поляната. Абе я си таковайте и футбола и всичко.

5

Анонимен

преди 4 години

Искам всички да отпаднат. Защото парите, които се наливат в тези отбори са мръсни и обикновено са свързани с кражба на държавно имущество.

4

House M.D.

преди 4 години

Кой счита Делиорманец за фаворит, още повече пък безспорен?За ЦДВ-Съдийско знаме /Ловеч/ и Лесни с про*стак информацията е в стил "ако би било, би станало". Никаква конкретика.Отстраняването на който и да е израелски отбор е нагъл антисемитизъм.

3

Факт

преди 4 години

Всичко е написано така, както пишат иза Григор Димитров! Ама той все не стига до втория кръг...

2

Унуфрий

преди 4 години

А има ли, немутренски, защото не мога да се сетя? Всички ще отпаднат до края на август, за да концентрират всички сили в родното fair-play първенство ....

1

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам им отпадане на всички мутренски отбори ....Нека оня *** ходи като индианец със златната си топка ,такива като него убиха спорта в България .