40

Анонимен

преди 4 години

Г-н Дончев - един от малкото герберасти, които уважавам, все още, разберете отмина времето, когато властта се бранеше с оръжие, властта не е самоцел, властта е избрана от данъкоплатците, за да върши определена работа, ако не може си отива, герберастите се провалиха във всяко едно отношение и продължават да се провалят, а не желаят да си ходят. Защо г-н Дончев? Защо продължава тази агония, при положение, че нещата само се влошават и стават все по-нелицеприятни?

39

Анонимен

преди 4 години

Дончев, каквото и да приказваш, провала е голям. "Калинките" които назначихте по партийна линия ви провалиха. Сега мажете и "замитате" та народа да повярва, че сте невинни. Приказките на "невинния" Горанов дразнят още повече народа. Казвам това щото съм човек от народа. Този народ на който хакерите му "източиха" цялата биография и всякакъв статус, в разрез със "лютия" натиск над народа да спазва Закона за личните данни. А, как вие спазвате закона - вече видяхме. Всички агенции са хакнати.

38

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо 29путин го измисли!Той бил гребец на лодката, ама му я клатели.

37

Анонимен

преди 4 години

само дето вместо властта, са се разклатили едни други работи!

36

Анонимен

преди 4 години

Българите сме много наведен народ ,много сме патили и се пазим ,но има кой да ви потърси сметка ! Със сигурност няма да избягате от началника горе ,там ще ви удари където най-много ще ви заболи

35

НИСЬИБЕ

преди 4 години

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.НЯМА ЗАЩИТЕНИ И НИКОГА НЯМА ДА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ.

34

aa1830

преди 4 години

Ами те богатите хора у нас са почти до един престъпници. Така че примерът със Швейцария не е толкова лош. Вдигайте данъците за богатите и да се изнасят.

33

Анонимен

преди 4 години

Много често почнахте да констатирате, че трябва да върнете доверието на хората,пък само се дъните. Обърнете внимание не само на имиджа си, ами и на хората по провинцията, че е мизерия.Хвърлете по един поглед през оградите на къщата си за гости

32

Анонимен

преди 4 години

То няма Държава,тоя к*р*е*т*е*н говори за държавност.Ако тая пародия я наричате Държава,то какво ли би означавало Кралство.България в момента е едно изостанало племе с вожд и няколко шамана но в никакъв случай Държава.

31

Анонимен

преди 4 години

Некадърниците сами се кла тят.Никой не им е виновен.

30

Анонимен

преди 4 години

Страх те е че ще ти ритнат паницата, нали Тъ пчо?9

29

Скептик

преди 4 години

Дончев, Дончев при усвоени 20 милиарда еврофондове кретате с 3% ръст. Това си е доказателство за кражба бе, Калинке.

28

Руснака

преди 4 години

ахахааха абе *** на път и под път. Спрете се бе!

27

Анонимен

преди 4 години

Когато власта се клати. Москва се притичва да спасява, освобождава, помага и финансира.

26

Клатик.р

преди 4 години

Властта се самоклати, като системно си назначава некадърници и послушни началници на всяка една иституия. Това е само един от повсеместните резултати. Посланието е "понеже сте прости и покорни, ша ви управляват ***, а вий че им берете гайлето". Примера от вчера - назначен съветник в СЕМ с агроикономика от Враца с успех от дипломата 3.89

25

ПроСоТо

преди 4 години

обаче кой айдиот е измислил тая БЕЗУМИЦА "клатене на властта"?!?!?!Как се КЛАТИ едно "правителство"?Що за дивотия?!То ВСЯКА КРИТИКА,или несъгласие с *** -"властимащи",автоматично се припява от тях с:-"Некои са опитват за клатат властта"..Кое правителство по света е "застраховано" против критични атаки?..-Това на Ким...Друго?..А,да,и Тиквун са натиска да го не "заклати" некой,да има вечен комфорт и да си щурее на воля като "началник на Територията"..Станахме ПЪЛЕН РЕЗИЛ пред света с т

24

pipo

преди 4 години

Толкова сте зле, че който ви хване яко ви ?б?. А специалисти няма и да имате, защото не може да си ги позволите, понеже и акъл си нямате. Наемате некадърници да ви вършат работата, защото си ги избирате "под масата" и това са последствията.

23

Анонимен

преди 4 години

Вредиш ли на ГЕРБ- помагаш на България.

22

гучу

преди 4 години

Аз не съм бг гражданин ама имам неплатени здравни и егн, алу шу въ у куптора, тва било държава.

21

Гаден Мрънкач

преди 4 години

Дончев,ама цитирай ме, направи ми реклама;))), много си стиснат, типичен евреин;))) недей ме перефразира, а кажи: "Това е интернет-революция срещу управлението на Вожда". А Бойко, беше предоволен, че пред НС, няма кой да вика: "Бойко Мурво, Бойкооо - Мурво...". Сега стана по-лошо, разбра ли? Трябваше да сте доволни да има улични протести срещу вас. Самите вие, трябваше да ги спонсорирате, ако бехте умни;))) Но не..., ние ще симулираме Стабилитет;)))