12

Анонимен

преди 4 години

Един въпрос, ако трабва да наложим санкции на Венецуела заради това че собственото и правителство и опозиция не могат да се разберат трабва ли да наложим и на България и ЕС за това че Бойко к Нинова не се разбират а ЕС не можа три месеца да избере председател на ЕП заради караници между системни и несистемни партии.Едно поне разбрах и системни и несистемни ги интересува не Европа нито народите и а заветния кокал.Всъщност се оказа че избираме дали да ни крадат системно или несистемно прекрасно.

11

Анонимен

преди 4 години

Скоро не бяхте ни осведомявали след колко време ще падне Мадуро? Последният път, когато направихте това, беше преди 2-3 месеца. Тогава твърдяхте, че на мадуро му остават броени дни, САЩ ще приложат военна сила там, Гуайдо ще се къпе в лаври и други такива неща.САЩ са беззъбо куче и всеки който има очи и мозък, видя, че царят е гол.Наздраве на филите и фобите и по-полеко с напъването. Мадуро ви седи изотДЗасдзе и е опасно.

10

Анонимен

преди 4 години

Иска да са разсрочени, а не да ги плаща наведнъж

9

Анонимен

преди 4 години

Въже.

8

Анонимен

преди 4 години

До срам и позорОткакто същесвтува западната цивилизация долу-горе...

7

Циник до някой

преди 4 години

Явно рядко влизаш в сайтаА иначе- на Мъдуро... вероятно не му се налага да гладува... А венецуелците в тази комундрелска държава - ще избушат *** да бягатот този социалистически рай (също както и у нас)Другата страна на въпроса е, че Евросъюза се превърна в марионетка на САЩ и изпълнява каквото му наредят презокеанските му господари

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

50 страни са признали за временен президент Гуидо ... Без избори !Евала на демокрацията !

5

някой

преди 4 години

До ***:Защо ми е изтрит коментара.Не съм обидил никого или съм писал нецензурни думи.Написах,че никой няма право,да се меси във вътрешните работи на суверенна държава.От 9 коментара се виждат 4.Какви са правилата.Да се пише това,което се харесва на ***.

4

Анонимен

преди 4 години

изложиха се хамериканците с тоз гайдар може да си го вземат за комисар при магерито на измисления съюз

3

двойни стандарти

преди 4 години

А какво ще каже тази провален комисар за Испания и Каталония и Франция и Корсика!!!

2

срам и позор

преди 4 години

Откога ЕС подкрепя превратаджии и терористи?и наказва хора който си пазят страната от външна намеса и преврати!?

1

Анонимен

преди 4 години

Браво Мадуро!Направо й кажи да несе меси.