70

Анонимен

преди 4 години

По-нагъл пладнешки грабеж отдавна не бяхме виждали!

69

Анонимен

преди 4 години

Долни, гадни, продажни изедници! И последната риза ще съдерете от гърба на българина, а вашите деца и вие си живурката не запад или в оградени резервати!Дано ви преседне!И знайте - всечко се връща на този свят!

68

Военен експерт

преди 4 години

Тагарев има право. САЩ са неговият стратегически съюзник, те го обучиха, плащат му, пратиха го първо вьв Военна академия, после в БАН, а след това и в Атлантическия клуб. И му плащат добри пари. На такива им викат агенти на влияние, а на български език - продажници.

67

Анонимен

преди 4 години

За 2 милиарда можехме да имаме 2-3 окомплектовани ескадрили. Но нямаме свестни търговци.

66

Анонимен

преди 4 години

Ей пак нови глупости пишат за тия самолети. Това е супер неизгодна сделКа от гледна точка на цената. Този тип самолет чисто нов със всички екстри, въоръжение, обучение, обслужване, резервни части, доокомплектовка и т.н. не може да струва повече от 50 милиона. Но "прахосниците" го купиха за 250 милиона бройката. На петорна цена. Така е, глупостта купува скъпо. Всъщност плащаме ние -НАРОДА.

65

Анонимен

преди 4 години

До 50 не съм ватенка а ти си пияна фашага и проста

64

Анонимен

преди 4 години

До 45 пичаго ще почна с твоята и след това със сестра и дъщеря и и сестра ти и дъщерп ти

63

Анонимен

преди 4 години

Ами да плати самолетите като смята, че сделката е добра. Аман от лакеи!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Туй въобще дали е сделка или абонамент за вид услуги както се изразяват с предплата.

61

Анонимен

преди 4 години

Не само че цената ще надхвърли 4 милиарда а и главната причина всички национални предатели като тези в Атлантическия съвет, разни соломоновци и други подобни да настояват за Ф-16V e че може да носи ядрени бомби B-61. Така принуждават Русия за да гарантира своята сигурност да насочи ядрените си ракети към България. Нали ви е ясно че ако нещо се случи могат да ни изтрият от картата окончателно и няма да остане и една *** жива. Целия народ ще бъде унищожен заради САЩ и националните предатели.

60

Николай

преди 4 години

След тази сделка, се оправдава всекидневното облъчване, че Русия е враг на света, последните години. Нашата държава сега е като пионка на САЩ.

59

Анонимен

преди 4 години

този самолет ще ползвали 40 год. Братчед, след 40 год. на тази земя ще останат само 2 - 3 млн братчеда. Кой ще пазите тогава? Когато овцете ти са гладни купуваш храна, а не още кучета да ги пазят. Ще се пържите в ада за тоя геноцид дето упражнявате над народа, това да ви е ясно. Нещата не приключват само с този материален сегмент.

58

Анонимен

преди 4 години

Опорната точка на просто-филите за пътищата беше, Асфалт не се яде. Е да, ама истината е че, хлябът идва само по асфалта!

57

V

преди 4 години

Тоя е много *** .Кой го е излъгал че разбира от самолети. Ако трябва да гледаме напред във времето трябва да си купим самолет от титан ,а не от алуминии . Това е безпереспективен остарял самолет.А и ще ни излезе много скъпо.С плащането напред не можем да контролираме качеството на самолета .Затова се плаща при свършена работа.Така правят професионалистите .Това не е ли незаконно ??? Самолета не е в законовите рамки за разходи да не говорим че не европейски ,а нас ни лъжат че ще ставаме европейци

56

Анонимен

преди 4 години

Сделката не е добра само просто-филите! Какви ли не аргументи ще изкарат за да прикрият основния, а именно да видят България отново в сферата на влияние на източната империя! Чудя се, дали и по времето на великите ни Канове и Царе е имало токова много Византинофили?

55

popa ot razgrad

преди 4 години

винаги е по-разумно да харчиш за просперитета на народа...здравеопазване, образование, инфраструктура, пенсии... това са много по-важни неща от F 16...

54

popa ot razgrad

преди 4 години

толкова много пари за старо поколение самолети...българска работа...

53

Скептик

преди 4 години

Докога ще ни облъчвате с платените агенти, платените експерти. Тоя и за теляк не става. Бивш МО. Ха, Ха, Ха.

52

Анонимен

преди 4 години

Сделката е много добра, оставят Винету за още един мандат и си получават рекета, а пенсиониране за нас на 100.

51

Анонимен

преди 4 години

сИбир е по близо от Европа......друзя......