12

зрител

преди 4 години

моля сложете субтитри оти водещата фъфли не го спряга нещо българския

11

Анонимен

преди 4 години

Велева , Велева, Герберева - армия трябва да има добре мотивиран и добре подготвена с добро въоръжение. Но да се теглят заеми при беднотията ни за да се купат някакви самолети които щели да дойдат след неколко години това си е направо престъпление.

10

ОВЦИТЕ СПЕЛИ...

преди 4 години

Ами СПЯТ, БЕ.... КОМУНИСТИТЕ 3-ПЪТИ ОГРАБВАТ И ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ, АМА НЕМА КОЙДА ИМ СТРОШИ ГЛАВИТЕ. ЩО ДА СЕ БУДЯТ? НЕМА ЗА КАКВО.... ПАРИТЕ ГИ НЕМА!

9

sid

преди 4 години

Най-трудно се пази откраднатото,то е като пясък между пръстите.Старите хора казват ,"От където дошло,там и отишло".Пари изкарани без труд са чиста проба изпитание в живота.Много сили и енергия за да опазиш заграбеното.На който му се занимава да си троши главата.

8

sid

преди 4 години

Прекалено много гледаме в чуждата чиния.Хората станаха безсрамни в желанията си да притежават пък било то и когото откраднат нещо.Кражбата е вече нещо съвсем естествено тук в БГ.Да откраднеш вече не е грях,а дори пример за техните деца,внуци.Преди много години в данъчните служби висяха списъци на длъжниците и измамните фирми.Тогава никой не мислеше,че това е теч на лична информация.И тогава имаше кражби и измами може би най-големите,но кой го е грижа.Да му мислят тея с крадените пари.

7

basic

преди 4 години

водещата много фъфли има проблем с българския не се разбира какво говори

6

Анонимен

преди 4 години

Това ако беше станало в Румъния или Гърция сега целия народ щеше да е по улиците и правителството да е подало вече оставка. У нас обаче всеки си трайка и сме стабилни. Е ЗА ТОВА СМЕ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА У ЕС И ТО ЗАСЛУЖЕНО!

5

Анонимен

преди 4 години

тихо, матряла спи, да не го събудим случайно... ГЕРБавите толкова си могат, но факт е че няма друга държава в света, на която личните данни на цялото население да се публични. Замислете се над това. Нито в Африка, нито в Азия, нито където и да било. Само ние случихме на такива управници, дето инвестираха 2 милиарда лева в електронни услуги и накрая виждаме всички резултата. Очевидно тия пари са отишли по офшорни сметки, за апартаменти, тераси, но не и за електронни услуги. СПИМ!!!!

4

сега

преди 4 години

Багерите - в българската махала!

3

Анонимен

преди 4 години

Аз нали съм ви казвал " Миговете не стареят ,ве4но са нови! Ха-ха -ха *** .

2

само 3 %

преди 4 години

Какви справки правите, за да разберете дали сте хакнати публично и опозорени!? Казаха, че е злоупотребено с личните данни на 5 милиона българи! Колко е вашият брой като махнете пеленаците? Преди 2 месеца ви казаха, че с мъртвите души сте 5 300 000 избиратели, нещо подобно! Ясно, че всички сте в кюпа и изложени на битпазар! Както казва една мъдрост, ако на улицата има разголен гъс, един няма да забележи, друг ще подмине с отвращение и все ще се намери някой да го отпере топтан!

1

Анонимен

преди 4 години

Овцете спят, и нищо не може да ги събуди, нищо!