9

odpo

преди 4 години

Както всякога!! Медицинските служители мизерстват, тия тънат в разкош!!!! НАПУСКАЙТЕ ВСИЧКИИИ, ДА ГИ ВИДИМ КАК ЩЕ ЛЕКУВАТ БЕЗ ПЕРСОНАЛ!!

8

до 3

преди 4 години

Прав си! Само забрави да добавиш и 5.5 млн влогове и поршето. Това е нерално, просто не мога да повярвам, какво крадене е паднало. Никой не може да ме убеди, че това са честно спечелени пари, няма как, просто няма как. Дори в развитите бели държави, медицинските светила, не са с такива доходи. Съизмеримо със стандарта в БГ, дори в Европа, това е много, наистина мноого. Някой ще каже, изкарал си ги е, сега завиждате! Уважавам успелите хора, НО да е по честен път, а не за сметка на болния! пффуу

7

65

преди 4 години

И какво стана сега? Докторите по_бизнесмени от мутрите?Малииии,аколко още има в нелегалност?Има един доктор от Майчин дом ,който е светило,но безскрупулен човек.Парите от консултации и прегледи на бременни ги слага в чанта ,от тия в които се носят лаптопи.*** се сети.Направо се е съюзил с дявола.То и фамилията му е такава.Все едно дявола му е баща,и завършва на ОВ.Тъй че д-р Мирослав Ненков ще ме извинява ,ама не,,шайка",а цели орди крадливи доктори има.И той го знае,и да не се излага в ефир

6

Иван

преди 4 години

А медицинските сестри емигрират , заради ниските заплати ...

5

някой

преди 4 години

До Анонимен1Когато е на частна практика,никой не може да му държи сметка на спечелени пари.НО когато е държавен служител,с една заплата намирисва на корупция.Служител на БДЖ с 800лв заплата,къща за гости за 200 000лв,а лекар с заплата дори 2500лв 15 имота.И всичко е нормално така ли?

4

Анонимен

преди 4 години

Аз като карам каси безалкохолно по магазините цял ден що нямам вила в Испания ве! а? от де тез пари!1

3

Елемаг

преди 4 години

От учене е ще знаете.Колко лекари са за бесилото,не е истина.Мислите ли,че дори Хирург в Германия е с 15 имота и с 500 декара,че и с имот в Испания?

2

Re

преди 4 години

Горките лекари,червиви са с пари и пишат на пациентите фалшиви диагнози с истински операций.Поне пет човека познавам със стенд на сърцата без да имали нужда от тях.Пълно осакатяване,но пари им трябват,горките алчни лекари.

1

Анонимен

преди 4 години

еми учил е човека бачка и печели парса много ясно че ще е богат учуте и вие не гледайте в чуждото канче . е може и некоя даланерка да е врътнал ама това са само догатки :)