8

Край

преди 4 години

Е така се правят пари от държавата. Измисляш проблем - правиш го и после и го "решаваш".Милиони наши пари ще идат за софтуер. От мен да знаете най-много се краде от софтуер.Все са некакави авторски права, все са някакви извънземни качества дето само твоя човек ги притежава. Конкуренция - 0 колкото пари има държавата - толкова се вземат.

7

Анонимен

преди 4 години

Ама сакън, ни думайти!

6

Анонимен

преди 4 години

Закривай!

5

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качулка, точно по Български.Сменят парилите от 12345678 на 1234

4

:))

преди 4 години

До 6 АнонименАха, *** йната и на сигурността! Продължава се по същия начин- важно е да се вземат още някои пари от когото трябва?!? :)) Свиквайте или се изнасяйте - ни казват властимащите! пп. Плашещо е винкела и пожарникара без ден тр. стаж в гасене на пожали/ тиквата да излизат публично и да те успокояват!

3

:))

преди 4 години

А досега не са ги знаели ли, уязвимите/слабите си места, де ?

2

Анонимен

преди 4 години

Подир дъжд ,качулка,за да се "замаже" гафа и да се прикрият лично отговорните.Типично по български.А къде бяха до сега и защо сега е възможно а преди не е било.Кой е лично отговорен?

1

Напа

преди 4 години

Веджита бих искал да си поиграя малко с НАП. Ко ми пука те са твой прави каквото си искаш. Напа се ухилва уверено и с голямо самочувствие си вдига двата пръста нагоре и направо взривява целия район. Няма НАП няма нищо само една голяма дупка от пръст и камъни. Е това трябва да бъде съдбата на НАП.