18

Анонимен

преди 4 години

Плажовете трябва да св управляват от местната властю те си знаят най добре, какво им трябва и какво не. Отделно ако искате туристи започвайте да устройвате плажовете - всипко тъне в хаос , *** , без паркинги , грозни капанчета, без алеи около пясъка , без хубави душове , без тоалетни. Проблема е инфраструктура, а не министри. Туриста не знае министъра ...вижда къде е дошъл.Спешно трябва да се налеят пари в морските градове.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Много е важно някой учен софиянец да решава как да се управлява плажа в Лозенец. Ако се остави на местните, ще се знае точно кой на кого колко е дал за концесията."Споко бе! То в министерствата софиянци няма... И мисля, че е очевАдно

16

sxa

преди 4 години

Някога е било Слънчев бряг. Сега е Слънчакамаматаситрака. Помня и зная що е БИЛО Слънчев бряг преди да стане мамата си трака. Мозък кажи какъв е индивида?!? По добре индивид от колкото овца, капиши ;) ?

15

5ков

преди 4 години

А кой ще каже на маджо....или ги е бъзе

14

Мозък?!?!?!

преди 4 години

Видиш ли ,,СЛЪНЧАКА",разбираш какъв е индивида който го е постнал. Всички помнещи и знаещи що е то ,,Слънчев бряг" ме разбират.

13

НЭП

преди 4 години

До АнонименНовата икономическа политика на черноморието! Танго - две напред и едно назад!

12

Анонимен

преди 4 години

Много е важно някой учен софиянец да решава как да се управлява плажа в Лозенец. Ако се остави на местните, ще се знае точно кой на кого колко е дал за концесията.

11

sxa

преди 4 години

Слънчака, слънчака мамата си трака, ибъси тшака.

10

Анонимен

преди 4 години

Плажовете не трябва да са заринати с чадъри и шезлонги или поне да е 50 на 50. Толкова е просто една ивица да я разделиш и да кажеш от тук 20 м. чадъри, 20 без чадъри и така до края. Не мутрите да завземат най-атрактивната зона, а свободната да е набутана някъде си.

9

Анонимен

преди 4 години

Все тая е кое конкретно корумпе ще организира процедурите.Важно е, че организацията ще си е типично по нашенски.

8

Ванката

преди 4 години

Никакви концесии не трябва да има с плажните ивици, или да се не повече от 5% площ! Общините получават достатъчно от туристическия данък за да си подържат плажовете, отделно взимат и огромна такса смет от хотелите.

7

Анонимен

преди 4 години

А за уйдурмата "тука има, тука нема" и експериментите някой ще носи ли отговорност?Или за сетен път да си препрочетем най-подходящите народни умотворения по темата...

6

Анонимен

преди 4 години

Номерът на китайката - маятник. Алъш-веришът не спира.

5

Анонимен

преди 4 години

що никой не се оплаква в Гърция...ефино, чисто, усмивки

4

Анонимен

преди 4 години

Неможе да има концесии по 50 60к за плаж... Как един човек работещ 2 месеца ьще изкара такива пари и от там на горе да печели? Това не е Испания или Южна Гърция къде сезона е 7 месеца.

3

Орлин певеца

преди 4 години

Хайде на Слънчака! Родният Слънчак не е демодак!

2

Анонимен

преди 4 години

така, както гледам снимката ... тая концесия дето е поставила чадъри на 90% от плажа, по стария или по новия закон е?

1

Анонимен

преди 4 години

Необходимо е да премахнете посредниците на за плажовете, за да може тези които реално работят там да печелят. А когато печелят, ще почнете да имате изисквания да чистят и поддържат. Защото сега плащат на някой над тях и за тях остава една заплата и нямат стимул нищо да направят