14

Шот съм готин беий

преди 4 години

Във Финландия гласуват машинно и им е много сигурно. А то и в Холандия също. Само в България не е. Не машините ви пречат, пречат ви украшенията над раменете,дето си закачате шапките на тях. Не приемали преференцията, ама те бяха настроени да приемат само определени преференции, само на нашата партия разбираш ли. И пак се върнахме на горния абзац.

13

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Машинно- немашинно важно е печатницата в Костинброд да работи.

12

Анонимен

преди 4 години

Прокълната територия

11

Гогич

преди 4 години

То в тая бандитска държава какво сигурно имат. Застрахователни дружества грабят пари, банки фалират, крупни бизнесмени ги вкарват по затворите, други измират при неясни обстоятелства. Ние сме държава-***, управлявана от бандити. Със или без машинно гласуване няма да има никаква разлика. Все същата тоалетна

10

А33

преди 4 години

защо северна македония се меси вьв вьтрешните ни работи

9

Анонимен

преди 4 години

несигурно е колко комисионна ще вземе шкембе войвода от сделката със самолетите, иначе машинното гласуване е сигурно, както е сигурно и че следващия парламент ще го гледате по телевизорите ОТВЪН!!! ПРЕДАТЕЛИ!!!

8

Pilot

преди 4 години

Тия се оляха, не знам има ли някой да им вярва и дали изобщо ги интересува мнението на ратаите ! Щом не може да вярваме на машините на Боко ли да вярваме или на ония с квадратните глави ! Абе не се ли усещат,че те хора не останаха тука ! Утре каквото и да сложат няма да има кой да ги заплюе,това държава ли е ?

7

Костинброд

преди 4 години

По-сигурно е хартиеното гласуване- печаташ брак колкото трябва и го вкарваш в обръщание когато се налага.

6

Анонимен

преди 4 години

Машинното гласуване не е сигурно.Да заложим на механиката . Механизирано гласуване с ръчно задвижване и с *** да ли.

5

Щерю

преди 4 години

Те, руските хакери, пробиха машинното гласуване в САЩ, че тука ли няма да успеят...

4

Машина не яде кебаб

преди 4 години

Да как да обявиш недействително гласове като са гласували на машина? Ами не става.Как да подмениш бюлетина като е на машина. Ами не става. Как да бройш грешно и да подправиш избори на машина не става. Чувалите с бюлетините се губят, подправят в Костинброд се правят с кебабчета се купуват и изборни секции мъдруват резултата.ВМРО е дискр дитирамба партия от корумпирани одпадъци. Както и останалите. Но мишките си го заслужават.

3

1204

преди 4 години

В такъв случай и в парламента трябва да премахнете електронното гласуване. Да вдигате ръка и да броят кои са там, и кои ги няма.

2

Анонимен

преди 4 години

в интерес на истината се оказа че България не е дорасла за нищо свързано с електроника.Последните разкрития показаха колка ниска е кибер-културата ни.

1

русофил

преди 4 години

Дистанционното електронно е най сигурно