21

Додо

преди 4 години

...и какво ни интересува това нас, НОРМАЛНИТЕ хopa?

20

Анонимен

преди 4 години

Снимка 5 просто кърти мивки. Кога ще пуснете останалата част от порнофилма?

19

Анонимен

преди 4 години

Тва бъзик ли е

18

Darafan

преди 4 години

Dara💯

17

Хаджи Ненчо

преди 4 години

Третокласна латиноамериканска имитация на американски клипове през 60 те, но без музикално качество!

16

Един там.

преди 4 години

Мили деца, докато сте млади и израствате спортувайте и се развивайте пълноценно физически и интелектуално. Ще има време да дръпнете една трева и да разпуснете, а когато го направите като възрастни ще си дадете сметка, дали има смисъл и защо го правите. Който не може да поеме отговорност и да взема решения, друг ги взема вместо него. Поздрави от един там.

15

Един там.

преди 4 години

Вдишването на дим(независимо от какво) уврежда белите дробове, респективно целият организъм. Когато в възраст на съзряване до 19-20 години човек пуши той уврежда по сериозно някои органи и системи(зъби,гърло(ларинкс)дробове, очи, кожа, обоняние и т.н.), съответно и целият организъм. А освен физически при пушене на психеделици преди и във пубертета човек рискува да си нанесе сериозни психически травми.

14

Един там.

преди 4 години

Деца информирайте се поне от два независими един от друг източници на информация преди да предприемете "нова стъпка". Има си времете и мястото за всичко в живота. Не бързайте да пораствате. И ако си мислите че консумирането на алкохол, трева и други видове наркотици(да да алкохола е наркотик, проверете) ще ви направи по голями жестоко се лъжете. Ще ви направи слаби, недоразвити, зависими, зомбита - консуматори.

13

Един там.

преди 4 години

Цялата песен препратки към пушене на марихуана. Жестикулация и дим в кадрите. За сведение 4.20 световен ден на марихуаната. Лансиране на такива като оня в средата и реклама на близалки. Всичко се връзва перфектно, малки сме и не знаем какво правим дръпваме една трева и кръвното пада, ама някой ни е казал че като изядем нещо сладко ще ни мине. Защо това сладко да не е близалка, съвсем нормално за тази възраст(10-16г.) потребители.

12

Руснака

преди 4 години

Мале ама па пее жената...Ха ха ха...Стихотворение ли казва, плаче ли, мрънка като котка...Е такова бездарие не съм виждал...Дрън дрън мяу...

11

Тази защо

преди 4 години

Се опипва и се разкрачва така ? Не разбирам )

10

Анонимен

преди 4 години

нищо не разбрах от заглавието, тези коли Darbi за пръв път ги чувам и какво е това дара, дето залепва върху тях, явно нова марка коли и некви стикери

9

Иванов

преди 4 години

Нищо не могат да измислят. Само една имитация на американски изпълнители (щот те пък са много качествени повечето). Хубава българска музика имаше преди 20 години по времето на телевизия ММ, но после чалгата, малко по малко, я измести и сега тези "полуфабрикати" - дари, герита, дивни, тити ...

8

Бай Ставри

преди 4 години

Абе защо има афро-българин в клипа? Hollywood too much?

7

АБВ

преди 4 години

Саше/ Александър Попов /, ти и Михаела-Илиана сте най добрите! Благодарение на вас научаваме най-интересното от новините по света.

6

експерт по сигурност

преди 4 години

Напоследък е много актуално жени да бият мъже по медиите и филмите.Но не пробвайте това в къщи.По-добре изчакайте да приемат ИК, първо.

5

Анонимен

преди 4 години

коя е тая дара?!

4

Веско

преди 4 години

До ШопоЦ. Дебеличкото беше Гериту. Ама и това има данни да стане.

3

Аз

преди 4 години

Егати тъпотията.

2

Анонимен

преди 4 години

Единствената Дара която знам е Дара Бубамара