24

Руско коварство

преди 4 години

Те след като избиха интелигенцията на България, после си построиха паметници че са ни освободили за да прикрият престъпленията.

23

Анонимен

преди 4 години

Те и за Катин отричаха ,но истината излезе наяве.

22

Анонимен

преди 4 години

Ами тези които са го поръчали, блокират истината, е какво повече да докажем не знам.

21

Грую

преди 4 години

Кои е изменил курса на пътническия самолет боинг777 да премине над фронтовата линия и защо? Имало ли е близо до пътническия самолет Мн777 когато е бил над Думбас украински военен самолет до него близо? Ако не се договори, това значи украинците презнават че е имало и какво е станало те да кажат?

20

Антон

преди 4 години

АлкашитеСа в много деликатна ситуация. Ясно е станала е грешка, проблема е че няма как да обяснят какво е правил техния Бук на територията на Украйна.

19

Анонимен

преди 4 години

До МенИма проведено разследване, придружено със сатилитни снимки. Доказано е, по минути, кога ракетната установка излиза от депото, къде се дислоцира, кога стреля и кога се прибира. Разследването е проведено от холандци и е достъпно в интернет.

18

Мен

преди 4 години

И така не разбирам на базата на какви факти решиха че руснаците са свалили самолета. Освен ако пропагандата се смята за факт. Може и те да са но може и украински военни да са но според мен е сигурно че са армейски състав нито националисти нито опълченеци имат нужната подготовка

17

Анонимен

преди 4 години

нали знаете къде е проблема,??!!!!обявиха, че Русия е свалила самолета до това, преди даже да е паднал, и всичко е фиксирано, американски спътник случайно е стоял над този квадрат, но снимките не се предоставят на никой. има нещо гнило в тоя заговор

16

Анонимен

преди 4 години

Aла-бала , шинтири - минтири .Фашистите в Кремля са от 1917 г и до сега .

15

някой си

преди 4 години

Те така украинците свалиха с ракета пътнически самолет над Черно море пълен с евреи. Признаха си ,че е грешка чак когато ги натиснаха отвън.

14

Анонимен

преди 4 години

Римляните са казали "Qui benе?". Товарищ Ленин го е казал по-достъпно: "Кому это выгодно?". Хайде сега, дайте ЕДНА смислена причина руснаците или проруските сепаратисти да им е било изгодно да свалят пътнически самолет! А? Ъ?Шах!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12А координатите на Хага са нанесени в паметта на един "Ярс"."Гаага? Повторяю Гаага! Слушаюсь, товарищ генерал!". И через пять минут - пиздець котенку!

12

Щирлиц

преди 4 години

до 14Те и украинците отричат волинското клане,но фактите са налице.

11

Щерю

преди 4 години

Поради цветовете украинците са помислили, че това е самолетът, на който е летял Путин и украински изтребител го е свалил отблизо с откос по кабината. Това, разбира се, не е изгодно на Запада да бъде признато...

10

Анонимен

преди 4 години

Те така говореха и за Катин, после си признаха.

9

Анонимен

преди 4 години

В Москва управляват престъпници.

8

Анонимен

преди 4 години

Раираното костюмче наПутя за затвора в Хага вече е ушито. Даже вече са му запазили килията на Слобо. Имало е малък проблем със затворническите налъми (не се произвеждат детски) но от управата на затвора са намерили решение.

7

ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ

преди 4 години

СИЛНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ДА РАЗТЪРСИ РАССИЯ И ФАЩ, А ДАНО!!!КАЗАХ!!!ТЕЗИ ДИВАЦИ НЯМАТ МЯСТО СРЕД НАС!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Когато алкашТи каже Добър Ден обърни се и погледни къде е слънцето. Няма по-лъжливо племе (може би само индийците) отАлкашите. Още си спомняме смешните им твърдения за украинския С-25 свалил Боинга с картечница, фалшивата снимка на Миг-29 в района на катастрофата, историята със несъществуващия испанския диспечер Карлос....Гузни, гузниАлкашчета признайте си най-после

5

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че отричат.Та нали комунистите не лъжат, освен това, американците лъжат за Луната,трябвало е да добави Песков.