21

Анонимен

преди 4 години

ако има стаичка с частни асенсьор, дераса и палкон... знаме кой ще дойде за вечеря

20

Анонимен

преди 4 години

От тях 240 в парламента с диагноза маниакална шизофрения и наполеонов комплекс.Да Волен Сидеров и другите двама *** са начело на опашката те са най-спешни и другите ги пускат да прередят опашката за лекарства в психиатрията, иначе почват да крещят като на.е.бани гарги и не се търпи и е време бой да ядат.

19

Тикводиспенсер

преди 4 години

Предполагам, че имат право да се кандидатират и да гласуват, като се имат предвид резултатите от представителната демокрация, очевидно в тази статистика са спестени няколко нули, три или четири.

18

Анонимен

преди 4 години

Волен Сидеров сред чакащите ли е?

17

Анонимен

преди 4 години

240 депутати, плюс стотина шемета от МС също чакат!

16

б

преди 4 години

да ги направим летци и техници на ф16- там има милиарди!!

15

Имани

преди 4 години

Всеки може да превърти в теэи кучешки условия на живот!!! Аэ съм на мнение, че е човешко да се помогне на теэи хора!!! Не сме нация, а тълпа!!!

14

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ ГЕРБ Е ТАКА ТОВА Е НЕНУЖЕН РАЗХОД ЗА ТЯХ Е ПО-ДОБРЕ ЛУДИТЕ ДА СА НА СВОБОДА ЗА ДА ТЕРОРИЗИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО С ЦЕЛ ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ РАЗОРЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ОТ БОРИСОВ СА ПОРЕДЕН МАНДАТ!

13

Горан

преди 4 години

А, този самодоволен, леко подхилващ се дебелак, дето е повдигнал едната си вежда на снимката, да не би да е умствено здрав? Със сигурност не изглежда такъв!

12

Анонимен

преди 4 години

Ще закриват съществуващи домове и ще откриват нови структури. Това е недомислица! Как ще се грижат в общността 24 часа за хора нуждаещи се от такива грижи? Това е поредното недоразумение в това министерство - измиване на ръце или пране на пари!

11

психиатър

преди 4 години

Ами как няма да лудне народа като ни управляват пълни ***!

10

А опашката къде

преди 4 години

"Психиатричните болници са препълнени, 658 души на опашка" А опашката къде я държат? Или си се развява ей така, както й скимне? И хвърчат едни космалаци ...

9

Реалист

преди 4 години

Докъде ни докараха 30 години демокрация - народът масово полудя, сообено от сегашната мутренска демокрация на ГЕРБ.

8

Реалист

преди 4 години

До там ни докараха 45 години комунизъм, народа масово полудя от комунистическите идеи, добре, че вече е демокрация и Господин Борисов, та нещата лека-полека се оправят

7

Анонимен

преди 4 години

Закриването на такива домове, означава тези хора да останат на улицата. Те или нямат роднини или роднините им вече ен са в състояние да се грижат за тях.

6

???

преди 4 години

Цитат: Според плана трябва да бъдат закрити 5 дома за хора с умствена изостаналост и 5 за хора с психически проблеми. От тях ще бъдат изведени 405 възрастни с психически проблеми и 381 с интелектуални затруднения. На тях ще им бъде оказана помощ в общността съобразно индивидуалните им потребности.*Каква общност, каква помощ? Щом са в тези домове, значи всички останали възможности са изчерпани, а и още хора чакат на опашка за тези домове.

5

Гаманов

преди 4 години

Улиците са още по препълнени с психично болни,да не говориме за партиите,"народното"събрание и правителството!

4

Анонимен

преди 4 години

Това правителство ни подлуди.

3

Анонимен

преди 4 години

Затворите и онкоболниците също са препълнение, но никой не говори за това...

2

Дефендър Норген

преди 4 години

То и лузърите от днес-а чакат на опашка защото са си спрели лекарствата от липса на пари и разчитат държавата да ги лекува