17

ЦСКА - ЕВРОИДИОТ

преди 4 години

ЦСКА е официално сертифициран ***, защото два пъти подред се класира на последно 48 място в Лига Европа. Като споменем и трагикомичните отпадания на ЦСКА от отбора с име на вафла МУРА и никому неизвестния ЗИМБРУ , ще разберем защо в цяла Европа наричат ЦСКА - *** !

16

фен на черноморец

преди 4 години

Питали радио Ереван: По какво си приличат ЦСКА и Нефтохимик ? Радио Ереван отговорило: И двете вече не съществуват!

15

ФК Лесни Евроидиоти

преди 4 години

Фк Лесни са доказани ***: Антверпен, Ференцварош, Олимпия, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, Бате Борисов, Жилина, Дебрецен, Търнава, Иртиш, Марибор, и накрая полупрофесионалния отбор Вадуц. Еййййййй сини мър.......ши нещо да кажете за вашия Евроидиотизъм. Срам и позор сте за Бг футбол и само петните името на Апостола.

14

Литекс-евроидиоти

преди 4 години

Не можеше и да се очаква друго от този отбор. Генетично е бъркоч-шлака от остатъците на литекс и фалиралия комунистически отбор цска. Та от такава сбирщина, ръководена от селски тарикат 150 см. без токове на обувките, нищо друго не може да се очаква.

13

Пената от Мировяне

преди 4 години

Важното е ?вроидиотите да не продължат напред,а кротко да си пасат тревица край гераните в Подуене...

12

Петров

преди 4 години

ЦСКА врътнал ....някой да не е врътнал Василия, че такива неадекватни ги пише. С улучен език - журналистика.

11

Анонимен до 11

преди 4 години

Абе кукумицин, хайде да ти напомня че евроидиота е само един и той е син фк Лесни. *** има в Google най позорните и срамни загуби на фк Лесни, най срамната е от преди 30 год . с Антверпен, последната е със страшилището Вадуц хахаха. Полупрофесионален отбор. Гаврата и изнасилването на фк Лесни е голяма.

10

Наблюдател

преди 4 години

ЦСКА се взеха много насериозно след първия мач и резултатите са налице.

9

ЦСКА-Евроидиотът

преди 4 години

На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.

8

анонимен

преди 4 години

Защо наричате този отбор армейци?

7

3

преди 4 години

С тази игра - до тук !

6

срам за България

преди 4 години

Унизително равенство срещу най-слабия и неизвестен съперник от Титоград, ЦСКА-Сф, донесе поредния срам за България.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До долнияНадали някой ще ти каже какви отчисления правят клубовете за Борисов. Факт е, обаче че в тази държава нищо не системно без одобрението на Бащицата. Срещата му с футболните босове преди началото на първенството е доказателсто за това. Бойко Борисов съсипа ЦСКА и донякъде Левски в услуга на проекта "Лудогорец ".А, ДПС да дупе и *** с ГЕРБ вече много години. В началото го криеха, но напоследък дори не го крият. Това е тъжната истина в най-бедната и корумпирана държава в ЕС.

4

Анонимен

преди 4 години

Бих желал да знам,любимият ни премиер и бандата от ДПС какъв процент взимат от клубовете за продадени футболисти и какъв процент взимат за обръщалките

3

Анонимен

преди 4 години

Привърженик съм на ЦСКА,но след фиаското с Етър,където се отърваха на късмет от загуба и след тая "игра(!),очаквам в събота Черно море да ги смели ,а тази година шестото място в А група,ще го гледат през сноп от криви макарони!Още една поредна провалена година!

2

Анонимен

преди 4 години

Ганчев да си взима писюрите и да си ги занисе във Ловеч на пазара,селските му маниери и разбирания започнаха да досаждат.Колко циркаджии са на клона ЦСКА,колко чакат далаверка от продажби,до кога ще лъже за стадион,Борисов във далаверата ли е ?Селянче от Ловеч,мен не можеш да подведеш,или прави отбор или се махай

1

Анонимен

преди 4 години

"Срещата в Подгорица не предложи особени футболни достойнства"Ами то се очакваше и двата отбора да излязат на разходка на терена. Има ли смисъл за друго като няма значение.