21

Анонимен

преди 4 години

То е видно че се гласят да фалшифицират изборите. Очевидно е! Друго си е някой дебелоок партиец да брои както си иска. Да се подкупват цели секционни комисии и така до пълна изборна победа за кой ли път.

20

Анонимен

преди 4 години

Всички партии са производни на БКП. Това обезмисля всичко. Честни или нечестни избори, купени гласове, машини или не, купени печатници или не, всичко се обезмисля...

19

За българските

преди 4 години

условия елиминирането на човешкия фактор, както и на корупцията ще доведе до срив на всички административни системи, защото законите, наредбите и правилниците са направени да захранват корупция и субективизъм. Факт е, че елиминирането на човешкия фактор при купуване на е-винетка доведе до множество дублирани плащания и непоправими грешки, крайно несправедливи по отношение на ползвателите. Електронното управление води до кражба на данни, загубване на данни, блокирали сървъри и т.н.

18

Анонимен

преди 4 години

Последен път гласувах за царя и от тогава не съм гласувал а като гледам политическатаолигофрения нямам желание изобщо да гласувам

17

Niki13

преди 4 години

До Владипомисли . точно в турските общини ако има елетронно гласуване вота ще е 100% контролиран, също и корпоративния вот.

16

Niki13

преди 4 години

тоя откри топлата водав Русия отдавна се използват такива машини , които сканират бюлетината и накрая генерират протокол

15

Анонимен

преди 4 години

При 80% *** машинното гласуване е напълно излишно.Принципно,един *** няма представа за кого и за какво гласува.

14

Анонимен

преди 4 години

Бяха наети, а не купени!!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

А,сетихте се!И защо беше преди ГОЛЯМАТА истерия за машините?Хвърлихте едни милиони да ги купите,сега всички гласувахте да ги спрете??АХ ВАШТА______!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Човешкият фактор е много важен за манипулиране на изборите.За това Бац и сие не искат машини.

11

Анонимен

преди 4 години

Разбираме само от химикалки. От машини не разбираме. Кое копче трябва да се натисне за "фалшифицирай". Има ли такава опция в менюто?

10

Мухаха

преди 4 години

С машини се елиминира човешкият фактор при броенето на гласовете демек разходите за фалшифициране на изборите са по-малко.Без машинно гласуване - плащаш на ромски босове да агитират .... на подчинени фирми да си водят работниците да гласуват правилно.. на разни "наблюдатели" да не наблюдават много.. на комисии... на печатници да печатат "екстра верни " бюлетини... на медии да подгряват победата... на политолози да хвалят ... на опозиция - да не надават вой..С машина - само на програмиста...

9

Анонимен

преди 4 години

Джон Атанасов откри компютъра, а ГЕРБ го забрани.

8

Анонимен

преди 4 години

Гербавите престъпници ще се затрудняват с машините.По-лесно е да купиш ***!

7

Анонимен

преди 4 години

Абе без машини е най добре!! Не се напъвайте за ***, той е най добре да го тъпчат....

6

Анонимен

преди 4 години

"Машинното гласуване е ИЗМАМА и няма нито един валиден аргумент в негова полза."Викаш друго си е печатницата да генерира допълнителен неотчетен хартиен "брак" за мъртвите души за всеки случай, ако нещата не вървят на добре. Я си размърдай мозъка- отменят машинното гласуване за местния и парламентарния вот, и планират да го запазят само за незначителните избори- президентските и европейските, където няма власт за грабене.

5

seira

преди 4 години

До Анонимен 1:ХАЙДЕ СТИГА С ЛЪЖИТЕ!ВСИЧКИ НЕ СМЕ ОТ КОНЕВРЪЗА!

4

Влади

преди 4 години

Този вид машинно гласуване е все едно да се почеша по гърба не с ръка, а с чесалка, дето се продава в някои магазини. Али-бали! Идеята беше да се гласува онлайн, по Интернет или поне с машина да се неграмотния електорат. По Интернет не става, хакнаха НАП - руснаците хакнаха даже Америка. А с тези машини, в турските секции ще е 110% за ДПС. Какъв е смисълът?!

3

Анонимен

преди 4 години

Не е важно кой и за кого гласува, важно е кой брои гласовете!

2

Анонимен

преди 4 години

То ако беше така, навсякъде по света щеше да има машинно гласуване, а не само във Венецуела! В Германия и Франция е забранено със закон машинното гласуване точно поради лесната фалшификация на данните! Така че и този път парашута на БСП/Грипена няма да им се отвори!