10

Анонимен

преди 4 години

Намериха работа на едни хора.Схемите са си чисто пране на пари - плодовете и зеленчуците са вносни и често загнили,щото стоят по складовете,млякото-под всякаква критика

9

честно

преди 4 години

Биохраните никой не ги харесва и не ги купува,защото са скъпи. Е, намериха къде да ги пласират.

8

Анонимен

преди 4 години

Хайде децата ни да гладеят и да си дават всичките си джобни за ябълки струващи 1.50 лв. на брой! Гениална идея! Евала!

7

идиотоустойчив вид

преди 4 години

Понеже т.нар. "био" струва майка си и баща си, сега едни хора ще вземат едни, по-големи пари.А на теория, за да бъде един продукт "био", "еко", "органика", освен че не трябва да се третират почвата и растенията, трябва да е сертифициран и самия регион на производство - почвен състав, естествен радиационен фон, отстояние (на десетки километри) на всякакъв вид промишлени змърсителиИ като гледам сега едни "био банани" в търговските вериги - да се чудиш и маеш?!?

6

Анонимен

преди 4 години

Когато прочета био храна , се садирам от смях....може... ако тариката лепнал двата етикета ЕКО и ЦЕНА си я отглежда в саксията в къщи ....скоро видях даже Био нахут....

5

ист

преди 4 години

Що е то биохрана-Няма плодове и зеленчуци които се произвеждат без торове и препарати.Ябълките на снимката са пръскани поне 10 пъти против мана и вредители.Зеленчуците без торове и препарати не могат да оцелеят. И при тях има поне пет пъти пръскане. Лозите без да се пръскат против мана умират и няма грозде.Биохраните са голяма заблуда, но носят приходи на тарикатите.

4

Анонимен

преди 4 години

Все подскачат като чуят термина див капитализъм, но как да кажеш на продаването на вносни ***, а подтискане и мачкане на собствените производители. Еволюцията и на алчни прекупвачи, които убиват всичко и него го видяхме.Едно време нямаше био-, нямаше органик, но винаги можеше да отидеш и да си купиш от познат на частно. При положение, че имахме някаква база от соца, всичко се унищожи, а сега камо ли не ще "внасят от Марс" свръх скъпо.

3

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече дирекцийки, толкова повече отговори от сорта, ами ние не отговаряме за това

2

Анонимен

преди 4 години

и дано да са български, че полски ябълки зрели на северно сияние е безсммислено

1

Анонимен

преди 4 години

пффф дано да са по-узрели и не толкова изгнили като тези, които им раздаваха до сега