29

Кучкар психолог

преди 4 години

На това природно тъпо куче потрябва само куршум в челото. А на хора които искат да гледат такова порода доживотен затвор. Защото те са природно слабохарактерни вместо да държи картечница в ръка той предпочита да държи питбул така да си избие комплексите това са хора природно болни с психично отклонение и те трябва да завършват със смърт.такива трябва да ги съберат и да им пуснат 200 гладни питбула да ги оглозгат и след това всичко да се смели на кайма кучешка храна за нормални кучета.

28

Кучкар психолог

преди 4 години

На това природно тъпо куче потрябва само куршум в челото. А на хора които искат да гледат такова порода доживотен затвор. Защото те са природно слабохарактерни вместо да държи картечница в ръка той предпочита да държи питбул така да си избие комплексите това са хора природно болни с психично отклонение и те трябва да завършват със смърт.

27

Анонимен

преди 4 години

То се е видяло че тия от герб нищо няма да направят. И закона им е по преценка на собственика дали да слага наморник. Е тая кокошка и двамата смешници смятат нападението за любов. Трябва забрана на тази порода. И при разходка без повод и наморник - затвор и глоба от поне 10000 лв.

26

Анонимен

преди 4 години

Че са опасни, опасни са...но, като изключим собствениците които злоупетряват с тях с цел кучешки боеве, мисля че не само питбула а и други породи, който са гледани с любов и отвръщат с такава са безопасни за обикновенния човек.

25

Миньор от Перник

преди 4 години

Пред винкело и калашнико сите питбули са равни!

24

Питбула

преди 4 години

награбил да целува Суши

23

Анонимен

преди 4 години

Питбула е изкуствено създадена порода с цел - убиване. Първоначално за военни цели.. В гена му е...Както казват по-долу, тази порода трябва да се забрани завинаги !

22

Анонимен

преди 4 години

ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУЧЕТА ДА ГИ РАЗХОЖДАТ НА МЕСТА ИЗОЛИРАНИ ОТ ХОРАТА! ПАРКОВЕТЕ ОФЕКАЛЕНИ И ОПИКАНИ ОТ КУЧЕТА, А ДЕЦАТА.

21

Анонимен

преди 4 години

След като кучкарите не се научават как се гледат кучетата им тогава тия с отровите почват да ги слагат навсякъде.И заради тъпите кучкари и кучетата им може да изяде отровата някое дете ,защото никога не се знае дали някое дете няма да я намери .Крайно време е да се забранят едни породи и за такива породи да се вкарва в затвора.

20

Анонимен

преди 4 години

Кучкари разберете ,че няма да стане или се научете или ще бъдете застеляни и песовете ви изкормени както и вие .Кучето е като крокодил на каишка има си правила за отглеждсане а вие ги гледате като крокодил на свобода ако продължавате ще бъдете застрелвани и изкормени и песовете ви.Скоро тия породи ще се забранят и ще се вкарва в затвора.

19

русофил

преди 4 години

При бсп немаше такива проблеми с кучетата на ви сега бойко оправаите се

18

Анонимен

преди 4 години

Явно е ***. Можеше да си вземе дог.

17

Gorskio

преди 4 години

Ухапало предните собственици, било агресивно, но не го евтаназирали, а го "наблюдавали" в приюта... Виждали са го през крив макарон безхаберниците. И тия а.бдали, вместо да отбележат, че проявява агресия, си казали - аа той предния собственик е ч.укундур, ние сме друга работа, направо сме извънземни... И после - ама каква стана тя. Добре, не е нахапало някой невинен минувач. Сега ще ми нацъкат минуси кучкарите - ами цъкайте си, те фактите и цифрите говорят против вас.

16

Селя Нин

преди 4 години

Ако видиш свободно куче от тази порода избягало или скитащо се имаш пълното право и задължение да го обезвредиш, застреляш, заловиш в зависимост от ситуацията и възможностите си. Срещал съм много породи кучета, но това е единствената лигава порода, която напада непредизвикано и със страх. Ако му се опълчиш храбро бяга с грозно квичене.Ако те е страх те разкъсва най-безмилостно.

15

Анонимен

преди 4 години

До 19Хайде да не даваме Америка за пример защото в Америка има зоо полиция която действа много сериозно и ако тръгнат по селата ни няма да има неглобена къща.

14

Американ

преди 4 години

В умна Америка агресивно куче се убива. В глупав *** се "превъзпитава", докато хапе всичко наоколо. С такъв акъл - такъв живот.

13

Анонимен

преди 4 години

По принцип тези породи имат нужда от стопани които знаят какво правят и как се дресира куче. Проблема е, че тези породи се взимат от разни квартални баткоподобни създания които избиват комплекси с тях и нямат идея как да ги отглеждат.

12

Анонимен

преди 4 години

Ей кучкари, т'ъпи ли сте като питбули или сте по-т'ъпи от тази порода ? Тази порода е забранена в държави с интелигентни законодателства, в други са задължили собствениците на породата да слагат задължително намордник, какво прави това животно без намордник на улицата след като характерът му е непредсказуем ? Всяко животно има право на грижи и уважение, но това не дава право на собственикът му да не уважава пък "човекът" като го подлага на опасност от нападение и ухапвания !

11

Кучев

преди 4 години

Може сега да е спокойно, но вече има прецедент на агресия. Има вероятност това да се повтори, било то и по невнимание на собственик и - представете си - треньор!!! Така че това инък "добро кученце" е добре да бъде "приспано" завинаги.

10

Malian

преди 4 години

Стига с тези приюти за ***! Било агресивно, ами убивате го и край. Само психолог дето не им викате, в цялата страна глад и мизерия ние ще плащаме данъци да гледаме кучета, а събираме помощи за лечение на болни деца.