17

Jj

преди 4 години

*** сега ще се зачуди по каква причина да го мрази този Мунир. Затова, че е гей или затова, че идва от мюсюлманска страна, или че не вярва в Бог?? Мрази Ганьооооо, мрази.

16

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да си обратен на днешно време. Не стига ,че нямаш меркалии, ами и трябва да афишираш недъговостта си, за да не изоставаш в модата.

15

гг

преди 4 години

Супер. Фанатичните ря3ани забрадени мозъци имат нужда от провокации, за да се разчупят.

14

Анонимен

преди 4 години

" Нарушения на публичното приличие" имаше ли на гей прайда?Колкото искаш!Та господина иска да легализира гей връзките в консервативен Тунис!Дори и да ги,обществото няма да ги приеме,а примера с полигамията е неудачен ,защото няма нищо общо ,нито съпоставя с хомосексуалността!Тоеа,че многожеството е забранено е нещо положително,не харемите!Но за терапията на другарчета- нищо!

13

Гражданин

преди 4 години

Ей че гнусотияяя! Защо се стремят към власт ТЕЗИ създания??? Надяват се всички да станат като тях - порочни, интриганти, непризнаващи нищо човешко и свято.

12

Анонимен

преди 4 години

"Мунир Батур адвокат, гей и кандидат за президент на ТунисТой настоява, че кампанията му не се върти само около хомосексуалността"Разбира се, не бихме си го и помислили, тъй като от десетилетия редовно ни информирате за президентските избори в Тунис.

11

Анонимен

преди 4 години

На този най-важното в биографияа му е,че е гей.Гей мафията настъпва. Вместо да се лекуват,те завлядяват всички постове,само защото са гейове.

10

до Totenkopf

преди 4 години

По същество тунизийците са овчарски народ, също като нашите *** селяни-чесън тук.------------Уви!!!Ние вече и за овчари не ставаме!Ние вече сме просто овце!!!!!

9

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

Брюксел Подкрепя с 2 ръце и 2 крака! Това е Точен Кандидат!!

8

Чичо

преди 4 години

Браво на човека - шапка му свалям!

7

Стоян

преди 4 години

Ей това е оптимизъм :)

6

:)

преди 4 години

Вече започвам да вярвам,че планетата Нибуру пътува ускорено към ....Земята.

5

Totenkopf

преди 4 години

Не ми пука за тъпите тунизийци кви са и кво правят, докато ми прислужват, когато ходя, като турист там, останките на Картаген са нещо, което всеки интересуващ се от история трябва да види. По същество тунизийците са овчарски народ, също като нашите *** селяни-чесън тук.

4

House M.D.

преди 4 години

Значи отговаря на всички критерии за цар на Евр(оп)ейския съюз.1. Гей2. Мюсюлманин3. Пропагандира легализиране на содомиятаКакво означава "асоцияция"?

3

Drago

преди 4 години

Chudesen!

2

Циник

преди 4 години

Тозиняма да го лъсе дълго

1

Наблюдател

преди 4 години

Истински евроатлантик!