13

ми,

преди 4 години

Съдбата на Бетани Виера е съдбата на всяка жена/още повече от друга вяра/ родила дете на мюсюлманин.При тази религия децата са собственост на мъжа.Да е мислила преди да се обвързала с такъв,че и дете му родила.

12

Анонимен

преди 4 години

не без дъщеря ми,филм

11

Нигърс го хоум

преди 4 години

Бетани хубу ли та плякаха че сига са сети?!А то туй детиту беличко ли е или кафявичку ша на взривява ли или няма на взривява.

10

Анонимен

преди 4 години

А какво прави Бетани там? И защо се е омъжила за такъв? Каквото си направим сами и врагът ни не може.

9

До 6

преди 4 години

Я, тро лът-антифеминист, дето не може да спи, ако не изсипе налудна продукция по въпроса. Здрасти пак. Какво стана, стартира ли преместването си в африканско мюсюлманско село? Ще сбъдне мечтата ти. Само да се пазиш от вожда на селото, че били лоши, разправят. Да та не хареса твърде много, че ше я окъсаш и жените няма да те искат после.

8

House M.D.

преди 4 години

От статията става ясно единствено, че гражданката на САЩ се е омъжила за пари, а не по любов. Възниква въпросът "А тя не е ли знаела какъв е, преди неговият да влезе в нейната?".Браво на съда! Присъдата е съвсем справедлива!

7

аа

преди 4 години

тези глупости от кой филм ги взехте

6

Анонимен

преди 4 години

Браво на Саудитска Арабия! Разглезените феминистки трябва да бъдат озаптени!

5

Европейка

преди 4 години

Преди да се омъжи в Саудитска Арабия,трябвало е да проучи къде отива,какви са законите в държавата.Лапнала е бизмесмен с пари и сега скъпо плаща.Глупавите западнячки мислят,че в целия свят ще се съобразяват с тях.

4

Анонимен

преди 4 години

САЩ да вдигат изтребителите и да ги демократизират. Защо ни заливате всеки ден с информация за страни живеещи още в средновековието? Да си се оправят. Нали постоянно се изтъква, че страните от Персийския Залив са богати на петрол и имат пари. Техен си проблем.

3

вижда се

преди 4 години

*** НЕ СА ХОРА!

2

Мо

преди 4 години

А демокрация в СА кога? Къде са каубоите? :)

1

Чикън

преди 4 години

Религията е античен инструмент за създаване на морал и ценности. Сега е мощен бизнес, който създава зомбирани хора и общества. Недопустимо за 21век.