30

Анонимен

преди 4 години

Глупаво е да се забраняват напълно наргилетата. Който не иска да не пуши, нали затова станахме демокрация, да има право на избор. А и винаги ще има желаещи да пушат въпроса е дали ще се печели от тях законно и ще се получават данъци или ще живеем в бедна държава с много "морални" закони...

29

Анонимен

преди 4 години

Наргилета и турски сапунки тровят атмосферата.

28

Анонимен

преди 4 години

Отвреме навреме този политически и..ерг предлага и нещо свястно.

27

Анонимен

преди 4 години

Айде тогава да отворим и барове за бoцкане. Още повече работни места ще се създадат. Някви лекари разправяха, че само едно наргиле се равнява на не знам си колко кутии цигари.

26

Хачико

преди 4 години

До 12 - така е да - хората по света летятв космоса, а ние се въргаляме в калта. Това е истината!

25

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам как стана модерно да смучеш някаква пръчка и около теб да мирише на ароматизатор за тоалетна. По-точно не разбирам защо трябваше да връщаме отиенталски привички обратно у нас, но явно това е посоката.

24

Гунчо

преди 4 години

Валерката се е помислил за милиционер от нравствения - музика, пушене скоро да очакваме да метне и компаньонките по улиците.

23

ı'm

преди 4 години

Ако за 5 години копираме чужда култура и я приемаме за нормална,то представете си 500 години"робство"?И после имало насилствено приемане на Исляма:пълни Глупости,всичко е ДОБРОВОЛНО!

22

и

преди 4 години

До Анонимен като умате проблеми в къщи, нима имате очи и уши за това което става на мегдана!

21

до =======

преди 4 години

Кучета го яли тоя бизнес, ако се крепи основно на пушенето на наргилета. ха-ха-ха. Долнопробно чуждопоклонство, маскирано като моден тренд, което се появи у нас през последните пет години на либерализиран пазар от мюсюлманския свят. С напредъка на миграцията в Европа. Преди това сякаш нямаше успешен бизнес.Я се скрийте някъде видиотени псевдо бизнезмени!

20

Анонимен

преди 4 години

Младите си пускат арабески бради, пушат наргиле и ходят по чалга барове където върви ориенталска музика. Всичко си идва на мястото. Българина стана ориенталец. може и винаги да си е бил такъв. Накарайте един грък да ги направи тези неща а.. няма да стане

19

Анонимен

преди 4 години

До 14"Истинките ценности на Българина като култура, наука и прогрес"По-скоро истинските ценности на Българина са "ядене, пиене и бой"

18

Анонимен

преди 4 години

Ричард Алибеговстрахотно българско име в превод! А как е истинското име?

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ Турция не дават да се пуши в заведенията.

16

пешо

преди 4 години

значи наргилета може а конопено олио за болните не може много умно

15

Анонимен

преди 4 години

До ГошоМного си тъ* / умен Гоше. Но си прав . НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАБРАНИ. Всичко трябва да се разреши. Наргилетата, наркотиците, високите скорости ..... така тАпаците бързо,бързо ще освободят от присъствието си тоя свят . То иначе от тях няма отърване . Мислиш че една свръх доза ще ти дойде добре.... марихуаната ти е любимото цвете... караш като рали състезател и се мислиш за безсмъртен..... СУПЕР . Свети Петър вече е приготвил приветствена реч в твоя чест . Не го карайте да чака .

14

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се оправви ако хората не пожелаят да го оправят. Никой няма да пожелае да оправи нищо ако всичко не се влоши тотално. Иначе хората просто няма да ги е грижа. Държавата трябва да се срине, за да се оправи и да се възвърнат истинските ценности в България - култура, наука и прогрес. Но за да се изгради нещо трябва да се разруши това на неговото място! Или трябва да изчакаме държавата да се съсипе, или хората да се надихгнат, но с този манталитет и повсеместна простотия не става.

13

Анонимен

преди 4 години

Гледам и експертите по здравето са се обадили.Ми не никакъв данък не трабва ако живея сам на село и пуша наргиле а чудната ти държава не ще да ме лекува щото не съм бутнал рушвет под масата на лекаря щото не му стигала заплатата на никой не преча първо никой няма да ме лекува второ и трето ако съм решил да се самоубивам щото не ли се живее в шиб.ания концлагер България, а не мога да емигрирам щото нямам пари, това не е твоя работа бе *** на фармацевтичната мафия платен бе.

12

Анонимен

преди 4 години

Вече ми се повдига.По света се обсъждат глобални проблеми колонизация на Марс нови мисии до други планети а в България се обсъждат само заплати ге.йове пътища наргилета лекарства мафиоти и къщи за гости на Цвък Цвък..Такава простотия няма в Африка стигнахте не дъното на него отдавна вече сте а земното ядро.Тоя колун Симеонов за това ли е във властта това ли е най-важния проблем на България тия наргилета.Значи това, че няма лекари и деца умират пт липса на медикаменти не е проблем, а това.

11

Гошо

преди 4 години

Няма проблем, можеш да си пушиш да се друсаш да пиеш да чупиш да надуваш музика. Важно е на теб да ти е кеф. Майната им на всички останали. ;)