27

Анонимен

преди 4 години

Не само велосипедистите, а всички трябва да минават курсове по ЗДП от малки ако може, защото всеки си търси правата, ама никой не си знае отговорностите!

26

Анонимен

преди 4 години

Всичко е манталитет, колоездачите са водачи, а не пешеходци, на пешеходната алея или буташ колелото или нямаш място там и най вече на пешеходни пътеки, така са ми изскачали пред колата на зебра със скорост.

25

123

преди 4 години

Мен на няколко пъти да ме блъснат пред президенството и на улица Съборна, на Графа, на Солунска /къде ли не/ - особено има едни луди жени над 50 екипирани като космонавти - нищо не виждат и карат като дрогирани. Да си кажа честно, страх ме е от велосипедерастите. Просто си мислят, че са сами на планетата.

24

Анонимен

преди 4 години

Невероятно "висока класа" на журналиста, написал статията!"Отнесъл".... Къде го е отнесъл?! Какъв е тоя израз на който би завидял всеки един, уважаващ се каруцар?!

23

Анонимен

преди 4 години

Морската градина във Варна вече не е подходяща за малки деца. Все едно да си разходиш децата до някоя магистрала. Няма спокойна разходка, не можеш да пуснеш малките си деца да тичат свободно, защото постоянно изскачат велосипедисти, за кучетата пък да не говорим.

22

Fck

преди 4 години

Аз лично съм колоездач и в градския парк в пиковите часове ,когато има много деца карам спокойно и гледам много внимателно кое дете накъде щъка. По-лошото е ,че малките визирам 10-12 годишни със колелета за 2 бона летят ,като подивели и скачат по сякакви коренища пясъци бабуни и се правят на каскадьори родителите им въобще не ги учат да се съобразяват редовно има някой пропищял родител защото са му блъснали детето. Трябва да се учат да карат правилно не са в гората!

21

.

преди 4 години

Вчера и моето дете блъсна велосипедист в Морската градина във Варна :( от един завой изскочиНа 4г....добре е

20

Анонимен

преди 4 години

В морската градина беше блъснато и моето 3 годишно дете, защо тази морска градина е толкова опасна за нашите деца, къде е Варна.... Това е градината на нашите деца мислете за тях....

19

Щирлиц

преди 4 години

Изненадващо преминаващият лек автомобил го блъска и детето пада.Хайде другарите джурналисти да преведат това изречение,че нещо е "изненадващо"неразбираемо.

18

Анонимен

преди 4 години

До BGАко си ходил в нормалните европейски страни щеше да забележиш, че има отделни велоалеи от пешеходните зони и тротоарите, а не като в България-тротоара разчертан и за велоалея.

17

Анонимен

преди 4 години

Велоалеите в България са вредни, защото улиците и булевардите не са предвидени да ги има. Трбява със закон да се забрани очертаването на части от улици и тротоари за велоалеи.

16

Анонимен

преди 4 години

От около десетина години колоездачите станаха по-нагли даже и от мотористите.

15

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще четем за въртипедалковци пребити с бухалки от вбесени граждани. Какво би направил един нормален човек на мястото на бащата на това дететнце?

14

ГАДОРЯН

преди 4 години

Ето затова аз карам до Албена и Балчик. Да ама малко велосипедисти могат да карат извънградско с 20 км средна скорост. Е професионалистите карат с 30 км средна. Но те са друга бира. В Морската е лудница. Деца, тротинетки и то електрички, скейтборди, ролери. Стоп, мерси, благодаря.

13

Анонимен

преди 4 години

Време е да се забранят велосипедите в България заради крайно неадекватното поведение на велосипедистите.

12

Анонимен

преди 4 години

Далечна ми е мисълта, че всички велосипедисти са в ред, но и проектирането на велоалеите може да се прави малко по-интелигентно. Общините създават умишлено конфликти между групи от граждани, като до голяма степвн роля играе и пълната липса на компетентност...

11

Само един шпрайт

преди 4 години

До 11: Звездичките са за цензура.До 10: Според мен си прав - и аз мисля, че малките гадове не трябва да се допускат да излизат, за да не направят някоя беля, но ми се струва, че говориш саркастично и не зная как да ти отговоря.

10

До Само един шпрайт

преди 4 години

Дай тея гадните малки деца изобщо да не ги пускаме да излизат. Или ако ги извеждаме да има определени места до клетката заградена за кучета. Една такава 10 на 10 да ги пускаме да потичат 10 минути и да ги прибирамеТака ще може комплексари велосипедисти летящи със 50 километра в час спокойна да си карат през места направени за разходка. Писна ми от псевдо разбирачи да обясняват кое къде може. Отидете в нормална държава да видите в парковете какво се случва. Да ти е кеф да гледаш тичащи деца.

9

Анонимен

преди 4 години

Един много често срещан случай е велосипедист и пред него пешеходци. В даден момент като наближи пешеходците чуват велосипеда и се шашардисват и не знаят в коя посока да поемат. Първо тръгват на една страна после на друга движат се като мухи без глави. Велосипедиста вижда това и се опитва да избегне настрани но няма как да предвиди следващото движение на шашардисания пешеходец пред него. Аз лично в такива случаи гледам да заобиколя възможно най далече или направо намаля до почти до спиране.

8

как се казва?

преди 4 години

Единствената полза от подобна информация е трафика на данни. Ако искате да има някаква друга полза, слагайте една снимка на виновника, име, години, с какво се занимава-дето се вика, да ни информирате. А на него/нея току виж се повишило самосъзнанието.