27

Анонимен

преди 4 години

Броя на самоубийствата е строго пазена тайна виж жертвите на пътя ги казват всеки ден в Новините като това е в следствие на човешка грешка и липсата на нормална пътна инфраструктура не на желание на даден водач на МПС.

26

Трайно безработен

преди 4 години

За Трайно безработните освен разхода за Жилището сметките които си вървят всеки месец има и да плаща и Здравна вноска от 22.40 лв. Преди ГЕРБ беше 3.40 лв. Ако има и кола Гражданската на 4 вноски е по 64 лв. вноската преди ГЕРБ за цялата година беше 90 лв.Та как да не се самоубиеш като нямаш доходи а разходите са големи!?Някои ще каже да работиш каквото и да е така ми каза и баща ми преди 25 г. когато се уволних от казармата и Аз работех здраво за малко пари

25

Tgv

преди 4 години

Е събуждам се с ужасяваща новина за относно града ми, със сигурност е така в цяла България, но да споделя лично аз съм имал не един приятел, който просто ми е казвал че не иска да живее, хората няма за какво да го правят, защото те имат и лични проблеми не само държавата комплексно е. С какво да го компенсираш всичко?..

24

Анонимен

преди 4 години

Oт материала не става ясно нито, колко са опитите, нито колко са били назад през годините. Само пълнеж.

23

до "Ами"

преди 4 години

Калинките и джендарлъка, също много "пригодни". За "демокрацията". По света и у нас.

22

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, скоро няма да е само във Варна. Като гледам накъде отиваме...

21

Анонимен

преди 4 години

Здравей Бо..ко, здравей! Здравей По..тних, здравей!Живеем прекрасно, висок стандарт, няма просяци и безработица, получаваме "страхотни" заплати!А сега до всеки, който още може: ТЕРМИНАЛ 2!Така няма да има кой да им работи на тези, които ни ограбват, а вие, макар далеч от родината ще живеете в по-добри условия!

20

Анонимен

преди 4 години

Бедността не е проблем на българия,грешна идентификация. Проблемът екултурата.

19

Анонимен

преди 4 години

Първо гласуват за герп и мутратапосле посягат на живота си -- няма нищо тревожно, всичко езакономерно.

18

Анонимен

преди 4 години

В Норвегия процентът на самоубийствата е по-висок, а са богати и социално осигурени. Май проблемът не е в демокрацията и икономическото състояние на страната, а?

17

Ами...

преди 4 години

Ами... Естествен отбор - непригодните отпадат.

16

Тато из Правец

преди 4 години

Кой не скача е червен !!! Ама имате туалетная хартийка и банани ! Ама че ядете *** на Европа ,не ви интересува !!! Те ви демокрация ,яжте я,ровете в контейнерите и жените ви ще проституират за да ви изхранват.

15

Варненец до 9

преди 4 години

Ей ***, пише се варненци. Варналия е дядо ти от Кестрич.

14

Анонимен

преди 4 години

Харесвам Варна.Приятен град,с изграден вътрешен дух,непозволяващвъншна намеса.За да се стигне до тозиакт,значи трагедията е тотална.Но щом,това ще стане тема на деня медиино,тоТиквоний отива в странство,докатоотмине вълната.Не само във Варна е така, но има спусната заповед,споредмен, за това да се мълчи.

13

Нагамаса

преди 4 години

В Бургас морският Перник е същото - отровен въздух, липса на светлина, презастрояване, брутални цени и заплати от 510лв. Благодари ти, Митко Момата! Благодарим ти ГЕРБ!

12

до 10

преди 4 години

Мияч на 4 ч. 1500 евро ??? Ти май се обърка нещо хахаха

11

Асан Герберджията

преди 4 години

Путинови фейкови новини!!

10

Анонимен

преди 4 години

Процента на самоубийства е достатъчно показателен за стандарта на живот в една държава.От тв ББ да ни убеждава колкото иска с колко се вдигнала средната заплата и покупателната способност на българина. Щом бели хора почнаха да ровят по кофите, нещата не са ок

9

Край

преди 4 години

Да съкратиш болките и проблемите не е лудост.Лудост е да се мъчиш

8

Анонимен

преди 4 години

Ми не им се живее на хората какво толкова.То па като почнат разни смотани доктори и ушеви вторите от куртоазия да се загрижват за самоубийците.Не трябвало така ,трябвало иначе..А вие какво,ще живеете вечно?И вас ще вибпенсионират някой ден с жалка пенция и вие ще ходите като привидения-клошари напред назад чудейки се кога жалкото ви съществуване ще свърши.Честит ви дълъг живот.Нека е мнооого дълъг.