140

ДЕВА МАРИЯ

преди 4 години

Производството на НОВИ автомобили е забранено ./ЗАБРАНЕНО Е ПРОИЗвоството на НОВИ АВТОМОБИЛИ.Заради нагло престъпни тежко вредни антиклиматични и антиземни оръжия инсталирани вместо доказано безвредни жълти фарове.БЪлгария има нужда от производство на ДЕЦА не на НАгло престъпни превозни средства.

139

до 176

преди 4 години

нали се сещаш че за колцентровете се иска език и елементарни технически познания, апък наште ИТ "специалисти" освен проследяване на ИП-та и киснене 25 часа по форумите друго не умеят.

138

Анонимен

преди 4 години

Не ни баламосвайте а тиквата да излезе и да поеме отговорност за поредния провал. Никави терени мерени, корупцията е проблема

137

аха

преди 4 години

До Факт!То и Ягуар-Ленд Роувър се управляват от миндийците. Кво да праиш, модерен свят. Ние поне нямаме такива проблеми/ Я да си гледаме Черноморието и туризъма с обслужващия персонал и кол-центровете :=) че това май най си го можем

136

Osman

преди 4 години

Работил съм в Турция, сега тук. Коренна разлика в трудовата етика. Хора, аз тук видях, че като не ти се работи, или кръшкаш, или се разболяваш. В Турция такива неща няма. Шефовете обичат да дават заповеди, а ако си често болен те освобождават за домашно лечение. Хора има, няма проблем да те махнат. Другото което е, Катар ще настоява завода да е там. Ердоан получава пари оттам, които ще се връщат. За съжаление, България почти няма шансове. Диктатурата не е проблем за решението.

135

Факт!

преди 4 години

Който не иска в България айде друм Летището или Автогарата.Свят широк.По-малко *** тука по-висок стандарт на живот по-малко замърсяяане и повече чист въздух.Отивайте да чистите на Запад кло.зети с африканците.

134

Факт!

преди 4 години

Фолксвагин се управлява от Катар.Срам за арииците!

133

Анонимен

преди 4 години

На крива българска ракета, космоса и пречи!Тълкувайте го сега!

132

Аб-Дал

преди 4 години

Щом и европейските фирми започнаха да се изнасят от ЕС, работата отива към закриване...

131

Анонимен

преди 4 години

Това е стратегическа контролирана информация нярочно спусната от VW за да накара БГ да даде пари , безплатня площ за завода и тнт. Така се преговаря - от позициятя на силата , като карат и Турция и БГ да наддават кой повече ще даде .

130

Анонимен

преди 4 години

това е много фалшива новина ! Въобще не е истина . Завода ще е в БГ , до София .

129

gio

преди 4 години

това се знаеше много отдавна, че няма да е тук поради ред обективни причини. Не знам защо е тази врява при положение, че всички си знаем, че на българските политици вяра няма как да се има

128

Тишо

преди 4 години

Да плати?!? Нашата държава в лицето на вожда прибира не плаща! Ние не можем да си използваме вътрешните ресурси (златни ресурси, културни ценности, историчеки обекти), пък ше управляваме външни... Кой се е заблудил въобще, че германците не знаят какво е състоянието на държавата ни, че да инвестират тук....

127

Анонимен

преди 4 години

Абе някой виждал ли е Затлъстелия Баннкянец. Големия самохвалко.Ама сигурно пак се е скрил в мишата си дупка и чака да отмине резила.

126

Анонимен

преди 4 години

За съжаление положението трябва да се влоши, за да се оправи. Хората трябва да усетят какво са загубили и да се въстанови културата, образованието, науката и всички останали важни за прогреса на държавата неща. Пътя към оправяне на държавата минава през пълен срив. Хората трябва да се задействат. Все пак за да се изгради нещо трябва да се разруши това на неговото място.

125

Анонимен

преди 4 години

В тази пропаднала държава и комарите ще си тръгнат сами.

124

Анонимен

преди 4 години

Абе друго си е да изсипеш няколко милиарда в канала. Демек за Ф-16. Ще има огромна полза от тях.

123

Некъф

преди 4 години

Къде е Боко да го видим колко е оборотен

122

Анонимна

преди 4 години

ДАЛИ ИЗБОРА НА ГОЛИАТ ПРЕД ДАВИД НЕ Е ИЗБОР С НЕОЧАКВАН КРАЙ?

121

Анонимен

преди 4 години

бсп с техните куфарчета с пари.нали те създадоха борчетата и сега не могат да ги озаптят.както навремето българите помогнали на османлите и после страдали 500 години.............*** народ сме си. тор на народите.