14

човек

преди 4 години

До: номер 15Тодоре, Тодоре... както се казваше в един популярен навремето сериал: "Истината е някъде там!".От една страна, точно защото са кравари, както се казваше в приказката: "Имаш крава - пиеш мляко!". А от кравата се прави и сирене, и кашкавал. Че и пастърма става.От друга страна, не всички американци са кравари. Има много бездомни, безработни и бедни. Лично съм ги виждал, макар че бях там отдавна - през 1993 г.Руснаци кравари от закриването на колхозите не съм чувал да има.

13

дедо Ташунко

преди 4 години

Както казваше Радой Ралин, светла му памет: "Огромен скок, от трън на глог".

12

Т. Колев

преди 4 години

Кравари, ама населението им не гладува, като в Русия и Индия. Върви и виж със собствените си червени очички. Аз ходих и видях. Посети своята бяла мечка и бенгалския тигър. Стига си повтарял ,като папагал-,,краварите", ,,краварите". ,,***", както Станишев се изказа преди години за некои .....

11

Анонимен

преди 4 години

Инженерите оше не са решили коя песен да изпее апарата, след кацането на луната... докато се крие зад дърво и върти главица закачливо..

10

Анонимен

преди 4 години

Огромен скок е да изнесат населението си на някоя друга планета!Барабар с брат'чедите от България и Румъния...

9

Анонимен

преди 4 години

Дори роднините на нашите шведи пращат луноходи а некадърните кравари се подмазват на Русия , да им закара някой космонавт на МКС !

8

Анонимен

преди 4 години

Боливуд ще изпраща на луната.Нискобюджетна продукция

7

Рач Капур

преди 4 години

Ще снимаме сериал после .Очаквайте премиерата по бТВ

6

Анонимен

преди 4 години

Индия вместо да се прави на космическа сила е по-добре да се погрижи за 800 те милиона индийци живеещи в крайна бедност!

5

истината боли

преди 4 години

ЕС е Първи, само Африка ни Води, това космически програми на Индия, Китай, САЩ, Русия, са врели некипели, важното е Бежанци да Има!!

4

Анонимен

преди 4 години

Хей Индия, много сте слаби бе ! Я виж нашите политици взимат стари таралясници самолети за два милиарда а вие ще пращате в космоса техника за сто милиона.

3

До 2

преди 4 години

На Луната са стъпвали хора и това са били астронавти от третия райх. Никой друг не е успял реално да стъпи там

2

Антисоросоид

преди 4 години

Някога и ние изпращахме апаратура и космонавти в космоса а сега имаме само евроатлантикосорососедераски ценности и гейпаради

1

БГ форевер

преди 4 години

Цяла Индия събрала жалките 141 милиона за гигантския скок??? Ами ние дадохме 2 милиарда за 8 Ф16ки хей така.