94

Анонимен

преди 4 години

До я па ти.Ако борисов управлява добрето защо във Варна и по други места сесамоубиват.Защо вдигна тока без допитване,билет1,60,застраховки,данъ-ци.Защо съдът несъди.Защо даде надоган за 3 бона тец.и...Отделно,не е липодсъден диалога с Тимерманс и...Социализмът ме тресе,но е база, засегашният гащен елит.Сашко мразешебиби,а отиде в брасълс,щото многоотстоява синята" идея".Не Ви упреквам,но това са реалности.

93

Анонимен

преди 4 години

Демокрация и българин са две несъвместими понятия!!!Единственото спасение на държавата е - "Диктатура и Сопа"!!!

92

Анонимен

преди 4 години

Е вие какво искате? Няма как да имате медицински хеликоптери за транспортиране на болни хора и самолети Ф-16 за паради. По добре самолети за да си спечелят ГЕРБ комисионните от САЩ. Много важно дали има нуждаещи се болни.

91

1

преди 4 години

До Споко, бееее,а на щерката на любимата ти тиква,ще кръстят фрегата,която тиквата иска да купи.

90

Анонимен

преди 4 години

То не може ГЕРБ да крадат като за последно и медицински хеликоптери да има.

89

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 92 Ти остави Тиквун , тай управлява държава и то добре. Виж себе си. Мажеш ли да се управляваш ? Напъни се най после и заживей по добре от социализма.И тогава простотии.те ще ти изхвръкнат от главата. Макар че и това е съмнително.

88

Моторист

преди 4 години

Според мен трябва да има поне по два хеликоптера в София и Пловдив, плюс по един във Варна, ВТ, Плевен, Монтана, Благоевград, Стара Загора и Бургас. Или поне 5 броя, разпръснати из страната. Лошото е, че все нямаме пари... Бързата медицинска грижа не беше ли част от сигурността на населението, не само армията???

87

Папагала

преди 4 години

Закривай !

86

Анонимен

преди 4 години

Не прочетох всички постове.Еврофондовете са в основата за новивъздушни линейки.Но ,ако това станеслед 5 год.,е вече патология.Съдът енужно да въведе норма на допустимоств доста посоки в социалния фонд,но,...това са необосновани мечти.Тиквинсе тресе от прегръдки и дебелашкифрази из Балканите и в Брюксел.

85

Анонимен

преди 4 години

А за Бистришките тигри има специален самолет, на издръжка на данъкоплатците

84

Анонимен

преди 4 години

Каква спешна медицинска помощ има в България без медицински хеликоптери? Когато стане катастрофа по пътищата линейка ли ще чакат? Ананиев не трябва да си мисли,че той като е на 100 години и спешната помощ трябва да умре с него

83

Правилно

преди 4 години

Не с хеликоптери, а с ф16 ще транспортираме болните. Те са по бързи и по надеждни. Представете си само, вместо бомби да има носилки.

82

кал ашник

преди 4 години

До Хахахааааа.То само с пари не става.Става и с тупаник,ама много як.Ха ха ха се смее последния.Ще видим.

81

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 година имаше хеликоптери както за медицински цели, така и за контрол на движението. След 1989 хеликоптери няма, има само грабеж и унищожаване на България.

80

Хахахааааа.

преди 4 години

НИЕ ОТ БСП КАЗВАМЕ:"ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН--ЛИНЕЙКА""ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН--ХЕЛИКОПТЕР"

79

Панталей Партизанина

преди 4 години

Това е така защото Бойко Борисов продаде въртолетите и отнесе чувалите с пачки в Банкя! Ако БСП управляваше, щеше да има отделен модерен хеликоптер-линейка за всяко населено място с повече от 20 човека! Бойко Борисов дори има план да продаде бусовете-линейки и да пусне линейки с конен впряг! Гласувай пак за ГЕРб болен народе..

78

Хахахааааа.

преди 4 години

И да мразиш ДЕМОКРАЦИЯТА.... НЕМАШ ПАРИ ЗА НОВ КОМУНИЗЪМ!!/... а и нема кой да ти даде.. /

77

щото

преди 4 години

До Е, що, бе...Щото евреина Луканов е толкова комунист,колкото ти си ай ти специалист.

76

Анонимен

преди 4 години

Ако премиер и президент и кохортата им намалят безмислено фърчене насам-натам за цуни-гуни,ще има възможност за покриване разходи за спешни случаи.Ама де морал,де..

75

Е, що, бе...

преди 4 години

При толкова самолети и болници..... ЗАЩО КОМУНИСТА ЛУКАНОВ ОБЯВИ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ...??!!ЩО, БЕ ДРУГАРИИИИ ИЛИ......??!!!