35

Анонимен

преди 4 години

СЪВЕТВАМ ФАЩ ДА СИ СПРЕТНАТ БРОНИТАН НАГЪЗНИК;ДА ЧАКАТ РУСКИ ,ТУРСКИ ,ИРАНСКИ,СИРИЙСКИ,КОРЕЙСКИ ,ВЕНЕЦУЕЛСКИ И.Т.Н КОЛ ОТЗАД ИНАЧЕ МНОГО БОЛЛЛЛЛЛЛИИИИИИИИИ

34

ЦРУ от САЩ

преди 4 години

До Активист на БКП..40....Всички ДРУГАРИ ...с откраднати от НАРОДА повече от 1 милион $....кандидати за ВИЗА за САЩ !!! ...МНОГО е готино тука !!!...МНОГО сме тука !

33

Активист на БКП

преди 4 години

САЩ /ФАЩ/ не коментират загубите си ! Те коментират само своите успехи!!!Ако има такива...

32

Анонимен

преди 4 години

Време е Нато да се разпадне. Само така ще можем да го напуснем, тъй като страдаме от недалновидни политици лакеи.

31

batmario

преди 4 години

На кръстовището мутра ти отваря вратата-удря ти шамар...Ти.....................гледаш напред-все едно не са ударили теб....Отнел си предимство-приемаш шамара...............Същата работа..............................

30

стар пожарникар

преди 4 години

руското аружие наистина е много опасно! Никога не се знае, къде и кога ще гръмне. Много често гърмят ракети преди да са изтреляни. Изстреляха от Каспийско море към Сирия, те паднаха в Иран! Изстрелват от Камчатка, те падат в Урал и Казакстан!

29

Krom

преди 4 години

До с400 - браво! Невероятен коментар. Ходи цуни "Ердо" по ***. Каакто си се олигавил, направо за там си. То бива, ама това да си близач на руски, а вече и турски ауспуси направо е заболяване. Приятно хранене.

28

Анонимен

преди 4 години

пръднятагонът още ли не са си поръчали тонове памперси

27

БГ-рин

преди 4 години

Ако VW не избере Турция до 1 месец, ами друга държава, пиши я отписана, лукът ще им е най-малкият проблем.Ама това е много добре за нас, съсед дето целува ръката на Путин и рита по кокалчетата Тръмп, е добър съсед..Човекът иска да прави Турция империя.Айде да видим, Мадуро или Ердоган ще падне първи.

26

привет от Германия

преди 4 години

американците са *** мисля ,че Турците постъпиха много разумно ,трябва и ние да купуваме повечко руско оръжие,евтино и качествено за разлика от краварското ,скъпо и некачествено,това е приятели!

25

с400

преди 4 години

И ще продължат краварите да мълчат! Като на.-срани! Ми нищо не могат да направят на Ердо! Само кухи заплахи, но вече и те не минават! За това си траят! И за Венецуела забравиха, и за СевКорея, Сирия......!

24

Анонимен

преди 4 години

Система С400 иска поне 4 панцера да я пазят. Иначе евреите я разсабачват тутакси. Когато има панцери, евреите най-напред се разправят с тях. Така се печели ценно време. Не чух Ердо да е купил панцери. Иначе китайците одобриха системата, но я класифицираха като С200. За повече пречи кривината на Земята. Но според руснаците, тя е плоска.

23

BG-rin

преди 4 години

Нека минат няколко седмици, я малко ХААРП (земетресения), я ГЛАДИО (пожари), я Сорос ще ритне лирата, я сивите вълци (ръката на ЦРУ) ще спретнат атентатче на жп гарата или новото летище

22

привет от Германия

преди 4 години

До ТурчинаВ това състояние на диктатура в Турция американците трябва да са напълно луди за да продадат такива системи на Турция ! Когато Турция стане демократична държава тогава американците може и да им продадат такива опасни оръжия !

21

привет от Германия

преди 4 години

Само Русия ,долу ФАЩ , не понасям атлантическите ценности и пропаганда!:)В Германия също супер много ги мразим американците!

20

привет от Германия

преди 4 години

Турция си оплеска взаимоотношенията и с НАТО ! Не ми е жал за Турция и за фессовете , жал ми е за интелигентните турци ,които дълбоко уважавам и обичам !

19

Анонимен

преди 4 години

Ако С300 от Сирия падат в Кипър, С400 от Турция ще падат в Пловдив. Трябва да искаме о НАТО гаранционен фонд за Джумаята.

18

привет от Германия

преди 4 години

Колко ли глупв трябва да е човек за да купи оръжия които не са изпробвани в реални бойни условия ?! А С 300 вече ги знаем ,не улучват целта и падат чак в Кипър ! С 400 няма да са нещо по-различно !

17

привет от Германия

преди 4 години

До ТурчинаТурският народ винаги ми е бил любим , но не ми е любима предателската политика на Турция ! Затова искренно желая Турция да бъде изгонена от НАТО !

16

House M.D.

преди 4 години

Петоъгълникът не е длъжен да коментира каквото и да било!Ваш: Доналд Ръмсфелд, по работодател - Аспартамов