9

ЛЕНИН-СИФИЛИС

преди 4 години

И тук имахме труп, пред НХГ. 40 години се разлагаше. Беше на един ***, викат му Гошо-тарабата.

8

Анонимен

преди 4 години

Спрете се бе Американофилчета с промити мозъчета! То 30 г слушате едно и също оплювайки Русия и хвалейки Америка и " демокрацията" и но все пак Спрете се! Мислете сами а не шаблонни изказвания!

7

Анонимен

преди 4 години

Сифилитичният труп на Ленин още се разлага в центъра на маскава от 1924 г.

6

ГОСТ

преди 4 години

Тук ги хвърлят в кофата за *** и я возят из града ,докато намерят скришно място.

5

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде по света има и...ти, пък и жената сигурно го е направила с цел финансови облаги. Докато никъде не е обявено, че майка и е починала, тя съвсем спокойно си е получавала пенсията и каквито там други плащания и са се полагали на бабата. Най-често за това го правят. Скриват трупа, пред съседите обявяват, че въпросният човек е болен е на легло и за това не излиза от дома и така години наред си получават парите, не е първата. Измислено е отдавна.

4

До 3

преди 4 години

Много сте забавни, центаджиите! Независимо каква е темата на разговор, вие извъртате нещата все на комунизъм и Русия. Нали за това ви плащат.

3

Анонимен

преди 4 години

А ние си отглеждахме труп на един алкохолик, съветски гражданин и даже ни водеха под строй НАСИЛСТВЕНО да му се кланяме. Разлагаше се в центъра на София, не 3, а цели 40 години!Защо никой не арестува и съди комунистите за тази перверзия?!

2

ЕвроПси

преди 4 години

Ний пък сме богати с евроценности !

1

Анонимен

преди 4 години

Американска му работа ...