35

Анонимен

преди 4 години

Увеличават се само приходите от ДДС и парите които идват от мигрантитите ни в чужбина.Увеличаваики пенсините с 4-5%ДДС скача с15-20%.От там и приходите си спят с толкова въпреки че много се краде от ДДС.А мигрантите ни са принудени да увеличават парите към близките си тук,защото беднотията тук вече е повсеместна.Само единици вече могат да отидат на почивка.Икономиката,до колкото я има няма нищо общо с увеличените приходи в бюджета.

34

Финансист

преди 4 години

Толкова са способни българските финансисти от Герб, че в средата на годината щели да актуализират бюджета. Може и да платят на два купа парите за самолетите, но няма да има кои да им гласуват актуализирането. Както на последните избори 70 % от хората им показаха средните си пръсти и не гласуваха изобщо.

33

Анонимен

преди 4 години

А ГЕРБ ще ви работи и с помощта на още два проекта, свързани с придобиването на нови способности - за сухопътните войски и на флота, каза още той.Такова изработване ще ни врътнат, че свят ще ни се завие.Тупат брашнения чувал, да изтупат всичко, лапачите, че не се знае на тези избори дали ще останат на власт.Ще крадат като за последно.А глупаците, които ги избират, ще плащат до Х-то поколение след тях.Гарантирано от ГЕРБ!

32

Анонимен

преди 4 години

Аз помня кое правителство и кои взеха облигационния заем. Те и ще си го връщат, нали са събрали повече приходи. В интерес на истината обаче, приходите са доста по-малко от заема, уважаеми г-н министър на финансите !

31

Анонимен

преди 4 години

Може да се каже, че тези 10 на сто допълнителни приходи се дължат изцяло на борбата със сивата икономика", обясни той. Който не може да си обясни доходите по разбираем начин.Е, как в голямата борба със сивата икономика не хванахте поне един "суджук" около апартаментите, недекларираните имоти и т.н. ...Или гарван гарвану око не вади, кацнал тука и грачи ли грачи, напъва се да ни лъже

30

практика мислител

преди 4 години

някой да си спомня за заема от 16 млрд лв който Бойко Борисов взе през 2015 г.?приходите са за сметка на нещо друго (образование здраве пенсии промишленост селско стопанство и т.н.); също така "излишъкът" който е натрупан от началото на 2019 г?

29

Анонимен

преди 4 години

"приходи". По скоро рекети.Съсипаха малкият и средният бизнес.

28

Анонимен

преди 4 години

Тоя се е угоил така хубаво и си е купил часовник по-скъп от годишната си заплата, само и единствено от спестяване.Просто спестява от наеми човека, не плаща наем на палатите, в които живее.За сметка на това врътна здрава далавера с касовите апарати и бърка в джоба на всеки българин.Събраното щедро го дарява на САЩ.Това е борба за националния ни интерес и сигурно подобряване качеството на живот на всеки гражданин. Гарантирано от ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 4 години

Da be DPS ne e koalicionen partnyior no sedmica predi evroizborite otpusnahte na DPS Kardjali 8 miliona leva i DPS s tiya pari podkupi turcite i romite za da ne glasuvat za DOST

26

Анонимен

преди 4 години

Постоянно някое лекарство го няма по аптеките и то все лекарства за хронично болните.Говорих вчера с аптекарката и та казва, че минимум половината от лекарствата ту ги има, ту ги няма, а някои изобщо не се знае къде са и дали ще ги има пак.Тези вдига на крака икономиката на САЩ, щедро даряват нашите пари, защото се очаква "началниците" им да фалират около Септември. (поне така пише в Интернет)

25

До 26

преди 4 години

Те пръскат, ама не против комари, а за да се подложат на "началниците" си, натегачите.Пръскат нашите пари в американските джобове.

24

Анонимен

преди 4 години

Край Дунава хората ги изядоха комарите защото общините нямали пари да пръскат тези все се хвалят с нещо....Голяма наглост !

23

Анонимен

преди 4 години

И затова ли все пари няма за пенсии за лекарства ...До кога народа ще събира стотинки за болните ни деца и помощи за бедните щом сте толкова спестили пари..... Такава НЕКАДЪРНОСТ И ОБИДА ЗА ЦЕЛИЯТ БЪЛГ. НАРОД СТЕ ВИЕ ЛАПАЧИТЕ -ВЛАСТТА НА БЪЛГАРИЯ !?

22

Анонимен

преди 4 години

ДПС не е коалиционен партньор. ДПС са управляващи дистанционно от сараите.

21

Ф.С.В.

преди 4 години

За самолети може -има пари!!?? --- но за болни деца -за възрастни бедни пенсионери и за ВДИГАНЕ ШОКОВО НА ЗАПЛАТИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ--ПАРИ НЯМА !!НАЙ БЕДНИТЕ ПЛАЩАТ И НАЙ СКЪПИТЕ САМОЛЕТИ- ПАРОДИЯ И ЦИНИЗЪМ

20

Анонимен

преди 4 години

За 5 г. приходите се увеличили с 14 млрд., може да платим F-16 накупДобре де бедни наш наемателю, който нямаш пари за наем на апартамента си, на хората пенсиите да оправите не можело?!?Имаше закон за тавана на пенсииите, трябваше да падне, но вие тарикатите от ГЕРБ не спазихте закона и вместо да падне тавана пак ни будалкате.Също така, детските са мизерни, нямало пари?Но подарявате наемите за множащите се американски бази, които са изцяло за наша сметка????Има нещо странно в цялата работа.

19

Дедо поп

преди 4 години

След като има 14 млрд повече приходи, тогава защо за пет години взехте 22 млрд заеми? И тази година - още половин милиард - при условие, че БХ се скъса да се хвали, че има три милиарда излишък!?Или вече ги откраднахте тези милиарди, та пак пАре нЕма?

18

Анонимен

преди 4 години

Чудно защо Мони Пас/и и Ленчето /с кремчето/ не се изявяват напоследък, сигурно са се наредили на опашка за комисионните

17

Архинагло

преди 4 години

Отгладуваното от българите ще бъде дадено на куп на американците и наглю решава с това да се хвали.

16

Анонимен

преди 4 години

Подгонете автосервизите,масово не дават фактури и касови бонове за ремонти.