55

Анонимен

преди 4 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

54

Анонимен

преди 4 години

..... за самолети има пари, а болните от рак Бг дечица няма ! Това ако е държава на морал и демокрация, означава, че и престъпната и бедна Сомалия е такава ! Българинът избра най-червените и крадливи бандити от БКП, а именно ГЕРБ ! Кога ще се осъзнае тази ОВЦА, та в България всеки да има шанс за добър живот, а не само ши'баните и про'сти Бг политици да живеят като крале ?

53

Анонимен

преди 4 години

А,да се натегнете на началниците може да им предплатите и цялата сума накуп!Летящите,беззъби "каракачанки" си намериха спонсори и поддръжници!Горанов,продавам беззъбо и плешиво куче за охрана за 5 милиона български лева да ти охранява имотът!Навитак ли си?

52

Анонимен

преди 4 години

1.1995Г/2.1997Г- ФАЛИРАНИ 13 БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ- НЯМА 1 ДЛ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2000%. МНОГО ХОРА НЕ МОЖАХА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ПАРИТЕ СИ СПЕСТЯВАНИ С ГОДИНИ ЗА ЖИЛИЩЕ НА ДЕЦАТА СИ. ЗАМ МИНИСТЪР ГЕЧЕВ. СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ СМЕ ЖЕЛЕЗНИ.

51

Анонимен

преди 4 години

1989Г ЧЕРВЕНИТЕ ФАЛИРАХА, А С ТЯХ И ВСИЧКИ НИЕ, МАГАЗИНИ ТОТАЛНО ПРАЗНИ И ВСИЧКИ С КУПОНИ.

50

Анонимен

преди 4 години

2 ЧАСА ИМА ТОК, ДВА ЧАСА НЯМА, А ПОСЛЕ И ВОДАТА ЗАЧЕЗВА- СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ СТАНАХМЕ ЖЕЛЕЗНИ.

49

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩОМ ОЦЕЛЯХМЕ СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ- СМЕ ТОЛКОВА СИЛНИ, ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ УПЛАШИ.

48

Анонимен

преди 4 години

Не гласувайте за ГЕРБ! С тях България скоро няма да я има! ОСТАВКА!

47

ПроСоТо

преди 4 години

тоя "цицогъзобузестия" плещи глупости.За каква "събираемост" дрънка,когато поне два пъти в годината теглят кредити,които НИЕ ще връщаме?За справка:-Външния дълг на България за 2009-та година е бил 13 ( ТРИНАДЕСЕТ!) процента от БВП.За нула време Шайката го вдигна на 34!...Защото Тиквата си призна веднаж:-"Фанах й цаката на властта:-Теглиш заеми и с тях си пазаруваш патерици"..ТОВА е което тоя може,това прави....и да,от чисто любопитство:-Какво ще рече "Неформална икономика"?...А "формална"?

46

А бе

преди 4 години

Аман от тоя Ф-16!Нека самолетите да са американски,ама нещо по-читаво,подходящо за нас!Щото Турция има над 200 броя такива,с нашите 8 ли ще я уплашим?И не казвайте,че ни е съюзник,щото е несериозно!

45

Гост

преди 4 години

А заемите колко са бе ***?

44

Анонимен

преди 4 години

Завършен измамник !

43

...

преди 4 години

Значи КОМИСИОННИТЕ ПРИ ПЛАЩАНЕ НА КУП СА В РАМКИТЕ НА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ! ПОЗНАЙТЕ САМО КЪДЕ ЩЕ ИДАТ ТИЯ ПАРИ! В ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В БОЙКО БОРИСОЙ В В ГУЙНА ОТ СОРТА! ЛЪЖИ ОТ ГЕРБ! САМО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ПОДОБНА ПОЛИТИЧЕСКА СБИРЩИНА!!! И НИЩО ДРУГО!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

какви комисионни ще паднат ... леле, леле

41

Анонимен

преди 4 години

Чий приходи са се увеличили?На шайката покрай Борисов?

40

Койчо

преди 4 години

Този избива рибата в България понеже мисли народа за ***.Добре че Адамчо му написа една диплома от Свищов че баце да го направи министър.

39

Анонимен

преди 4 години

Каква икономика,какви пет лева?80% от българските хранителни стоки по магазините и веригите са менте,затова и хората кръг като мухи.Тези храни засищат организма но не го хранят,затова и смъртността е голяма.Организмът се насища с всякакви *** които го тровят но не го хранят.Затова той старее по бързо и страда от неизлечими болести.Не приходите в бюджета а продължителността на живота в Държавата е показател за състоянието и.Но този запъртък от где да го знае.

38

Анонимен

преди 4 години

Възрастните хора умират от глад а те си купуват самолети.И вие ще остареете инще ви закопаят някой прекрасен ден оядени ***.

37

Анонимен

преди 4 години

ТРИЕТЕ ЛИ БЕ КАМИЛАРИ ОТ "ДНЕС" ?

36

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ Е ЕДИН ЗАВЪРШЕН ИЗМАМНИК И КРАДЕЦ ! КАЗВАМ ГО ТОВА, ЗА ДА ГО НАУЧАТ И ОНЕЗИ КОИТО ОЩЕ "ВЯРВАТ", ЧЕ "ЩЕ СЕ ОПРАВИМ" ! ГЕРБ СА ВНУЦИТЕ НА БКП, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ СТРАТЕГИЯТА И ТАКТИКАТА НА КОМУНИСТИТЕ, А ИМЕННО - МАНИПУЛАЦИИ, ЛЪЖИ И КРАЖБИ ! ТОВА Е ПО КОЕТО СЕ РАЗПОЗНАВАТ "БЕЗ ГРЕШКА" И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОБЪРКА !