621

Анонимен

преди 4 години

Това за заплащането го пишеше още преди месеци. Преговаряли с турците за надник 70 - 80 лири на ден. Не знам дали някой у нас ще се хване за 20 - 25 лв. на ден.

620

Анонимен

преди 4 години

Един унгарски или чешки синдикален лидер каза по БТВ, да не надценяваме значението на тези инвестиции, защото те имали проблеми точно с автомобилните заводи на ФВ и Ауди. Не плащали високи заплати и имало голямо текучество на персонал. Човекът много добре го каза - никой не строи завод другаде, да пави хората там богати. Това е истината.

619

Берлин

преди 4 години

Честито за клечката

618

Анонимен

преди 4 години

За нас покупка на американските самолети .

617

Анонимен

преди 4 години

Язък, че Тиквоний точеше ножиците толкова време.

616

Анонимен

преди 4 години

Някои забравиха, че Ердоган обеща за завода те ще дадат парите.

615

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 661 - това абсолютно не е вярно. И кадри имаме, и инфраструктурата е що годе добра вкл. железопътната, металургията също се развива добре и е конкурентна на световният пазар, много фирми и сега произвеждат компоненти и възли за автомобилостоенето. Решението е и политическо.

614

Анонимен

преди 4 години

ето това показа за пореден път евро*ейската солидарност - като искат да вземат сме братя, като трябва да дават...

613

Анонимен

преди 4 години

Кой ще ти строи заводи в държави, които изчезват.

612

До 656

преди 4 години

Там може и да управляват неудобни на Брюксел политици, но не са свръхкорумпирани мутри и комунисти. ЗАТОВА!

611

Анонимен

преди 4 години

Ама кой инвеститор ще дойде унас бе ? Не мислете толкова наивно. Народа бяга от собствената си хубава родина ,от тази прекрасна природа ,разделят се деца от майки и бащи и това да не би германците да са толкова плиткоумни...Дали от хубаво бяга този народ ,че те да се натресат тука....Тука няма бъдеще за потомците на този народ те да не са абдали ....Ще дойдат тука един пожарникар да им казва кое как и какво да правят ?То с прегръдки и алабалистики не става...

610

Анонимен

преди 4 години

А не се чи чудите защо "лоши" държави като Унгария и Полша се развиват толкова добре и инвестициите в тях постоянно растат?

609

Анонимен

преди 4 години

Кланяйте се на Бойко защото той, с двете си ръце, ще ви построи огромен завод-завод на живота, където всички ще работите за огромни заплати и ще произвеждате светло бъдеще...

608

Анонимен

преди 4 години

Нямаме нито работна ръка, нито знаещи как се правят нещата.Съвсем нормалрн избор на германския концерн.

607

Анонимен

преди 4 години

А бе, не знам. Чешките синдикати до скоро атчкуваха заради ниските заплати в завода на Шкода. Били между средната и минималната. Никой не прави завод другаде, за да прави хората там заможни, ако не богати.

606

До 647

преди 4 години

Още един ***, който вярва на телевизора.

605

Не работи така Azoot

преди 4 години

Това означава, че не може да разчиташ на моята помощ - защото си се доказал ***, вечно ухилен *** и че си взимам моя живот преди, а ти взимаш последствията... Чао хлапе ... Поздрави Айрънфут нищо не съм ти давал ти не пожела да го върнеш ...

604

ДЕмБИЛ

преди 4 години

Да славим вожда и учителя на българския народ, премъдрия Бойко! Ура!

603

U2

преди 4 години

Вижте турската преса днес. Там няма и дума за катарските гласове. Но пише друго. Инвестицията за построяването на завода се поема от турската държава, 1.28 млрд. евро. И второто. Фолкксваген искат базов надник от 72,4 турски лири на ден. Така, че не си посипвайте косите с пепел. Това са условия, които при нас няма как да се случат- държавата ни не може да извади тези пари, и после заплатите, които немците дават са под нашата минимална.

602

Анонимен

преди 4 години

Току що съобщиха,че решението се отлага за втората половина на август.Явно са си взели забележка от нашите писаници ха ха..